GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2022 13:16

POZU VERDİ AMA VADETTİĞİ PARAYI VERMEDİ!

POZU VERDİ AMA VADETTİĞİ PARAYI VERMEDİ!
Eğer ki o dekontları gösterip, 100 bin lira ödeme yaptığınızı ispat edemezseniz şayet, siz de tabelasının üzerinde “Erzurum” yazan Federasyon Başkanlığı görevinden istifa edecek misiniz?
Ne adına ne de yaşına yakışıyor Ömer Bey! 
Erzurum'un ismi de olmasa ne yapacaksınız? 
Bursa'da binlerce Erzurumlu var. Dadaşların kenetlenmesi ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi adına her ilde olduğu gibi, Bursa'da da dernek kurulmuş ve adına da tabi ki “Erzurum” eklenmiş. 
Daha sonraki süreçte de (BEDFE) diye bir federasyon kuruluyor. "Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu! 
İsim güzel. Erzurum'un isminin bulunduğu her platform açıkçası bizleri çok mutlu ediyor. 
Türkiye’nin büyük illerinde biliyorsunuz Erzurum'un adının yer aldığı konfederasyon veya federasyonlar var. Mesela İstanbul'da ERKON, Bursa'da BEDFE, Ankara'da ESAV, Kocaeli’nde, İzmir'de vesaire…
Ankara ve Kocaeli dışındaki Erzurum'un Konfederasyon ve veya federasyonlarının çok da bir öneminin olmadığını şu geçen kısa süreçte zaten gördük! 
Şimdi detaya girip de fazla vaktinizi almayayım. 
Gelelim mevzuya: 
Bursa'da biliyorsunuz kısa adı (BEDFE) olan Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu var! 
Sözde bu federasyon, Bursa'da yaşayan 600 binin üzerindeki Erzurumluları temsil ediyor, sözüm ona birlik ve beraberliklerini sağlıyor! 
Gerçi Bursa gezisinde bu federasyonun ve Başkanı olan Ömer Ömeroğulları’nın Erzurumluları nasıl temsil etmediğini…
Ve birlik beraberliği nasıl da sağlamadığını kendim çok iyi gördüm!!!.
Yıllardan beridir Federasyonun başkanlık koltuğunda oturan ve sadece “protokolde adım olsun" mantığı ile hareket eden Ömer Ömeroğulları’nın unvan hırsı karşısında federasyonu ne hale getirdiğini bir tarafa bırakalım!. 
Bursa maçından sonra Ömer Ömeroğulları ile ilgili bir gerçeği köşemde yazmıştım. Yazının konusu Acun Ilıcalı’nın Erzurumspor için düzenlediği destek gecesiydi. Bursa'dan Erzurumlular ve Federasyon adına programa telefonla katılarak adını ekranlara yazdıran Ömer Ömeroğulları’nın kulübe 100 bin liralık destekte bulunduğunu ve aradan geçen 1,5 yıla rağmen bu paranın sadece çok az bir kısmını ödediğini kamuoyu ile paylaşmıştım. 
Yazımın yayınlanmasının ardından Ömer Ömeroğulları’nın sağda-solda “Ben Erzurumspor'a 100 bin lira destekte bulundum, dekontları da mevcut, gösterebilirim" dediği, beni de gerçekleri yazmamakla itham ettiğini öğrendim. 
Ömeroğulları’nın kendini "SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK" gibi göstermesi karşısında küçük bir araştırma yapmak benim için de farzdan öte farz haline geldi ve nitekim bu araştırmayı da en ince detayına kadar yaptım. 
Şimdi buradan Ömer Ömeroğullarına bir çağrı yapıyorum!
Ömer Bey! 
Erzurumspor'a bağış olarak ödeme taahhüdünde bulunduğunuz 100 bin liranın ne kadarını ödediniz? 
Siz düşünedurun, cevabını ben vereyim: 
Tam 40 bin lira… 
Peki, ya geriye kalan 60 bin lira nerede ya da niye ödemediniz? 
“Ödedim hepsini” diyormuşsunuz ya, ne olursunuz şu dekontları bize de gönderseniz de, bizim gibi herkeste görse ödediğiniz miktarı!!!
Ya da gelin bir anlaşma yapalım.
Siz kulübe 100 bin lira gönderdiğinizi dekontlarıyla birlikte kanıtlayın, söz veriyorum ben de 1993 yılından bu yana sürdürdüğüm gazetecilik mesleğimle vedalaşacağım. 
Ama yoook!
Eğer ki o dekontları gösterip, 100 bin lira ödeme yaptığınızı ispat edemezseniz şayet, siz de tabelasının üzerinde “Erzurum” yazan Federasyon Başkanlığı görevinden istifa edecek misiniz? 
(…)  
Hayırdır?
Dekontların başına bir iş mi geldi yoksa?
Hani olur ya, bu yazımla ilgili olarak sağda-solda yine gerçek dışı izahatlar yapmak zorunda falan kalırsınız diye söylüyorum…
Siz en iyisi mi “dekontları fareler kemirdi” deyin ve işin içinden çıkın! 
Korkmayın, çünkü kimse “fare dekont kemirir mi?” diye de sormaz size… 
Soran olursa da dersiniz ki: 
“Ben ve benim gibiler Erzurum’un ismini senelerdir kemirip sömürüyor da, dekontları neden fareler kemiremesin?!” 
Valla güzel cevap olur…
Fare ve dekont kısmını saymazsak; en azından geriye kalan kısımda doğruyu konuşmuş olursunuz, değil mi Ömer Bey? 
Yıllardır işgal ettiğiniz ve birilerinin size "Başkanım" diye hitap etmesinden zevk aldığınızı anlatmama gerek yok. Bursa'daki Erzurumluların sizin Başkanlığını yaptığınız federasyona bakış açısını da çok iyi gözlemledik. Siz sadece Bursa'nın protokolü "beni çağırsın beni bilsin" için Başkanlık yapıyorsunuz. Önümüzdeki süreçte bir seçiminiz var ve yine Bursa'daki derneklerin kapılarını aşındırır olmuşsunuz. Hatta ve hatta yönetim kurulu toplantılarınızı bile bu derneklerde yapıyormuşsunuz. Ömer bey "Güldür Güldür Şhow" diye bir program var bilirsiniz orda da Bilal Koçyiğit tiplemesinde yapılan bir karakter var. Hani "diyor ya "alo engin" gerisini yazmama gerek yok anlamışsındır? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.