SPOR Haber Girişi : 05 Ocak 2021 11:24

RAKİPTEN SON HAVADİSLER!

RAKİPTEN SON HAVADİSLER!
Başakşehir takımında 5 oyuncu sakat. Teknik direktör Okan Buruk ve rafael ise cezalı!
Başakşehir'de sakat ve cezalılar fazla. 
Geçtiğimiz sezonun Süper Lig Şampiyonu Başakşehir takımı yeni sezonda adeta sefilleri oynuyor. ligde aldığı kötü sonuçlar ve Avrupa kupalarındaki başarısızlık kulüpte tüm dengeleri alt üst ederken, Teknik direktör Okan Buruk'unda alınan kötü sonuçlardan dolayı koltuğu sallanmaya başladı.  Süper Lig'in 17'nci haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek olan turuncu lacivertlilerde sakat oyuncuların fazla olması ve Rafael'inde kart cezalısı olması teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Başakşehir takımındaki sakatlıklar konuşuluyor. Turuncu lacivertli ekipte kaleci Mert Günok sakatlığından dolayı son üç haftadır kadroda yer alamazken, stoper Martin Skirtel ise, sol ayak aşil tendonundaki kopma sebebiyle ciddi bir ameliyat geçirdi. Sezonu kapattığı ifade edilen Skirtel’in yanı sıra sağbek Junior Caiçara da, Başakşehir’de sakatlığı devam eden futbolcular arasında yer alıyor. Solbek Boli Bolingoli ve santrafor Demba Ba’nın da sakatlıkları yüzünden bir süredir tedavi gördükleri bilinirken, Mert Günok, Boli Bolingoli ve Demba Ba’nın Erzurumspor maçında forma giyip giyemeyecekleri ise maç gününde belli olacak. 
OKAN BURUK VE RAFAEL DE CEZALI 
Öte yandan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da, PFDK’dan aldığı 5 maç men cezası nedeniyle Erzurumspor karşılaşmasında da saha kenarında olmayacak. Turuncu lacivertli takımın başında maç günü Teknik Sorumlu İrfan Saraloğlu bulunacak. Ayrıca Başakşehir’in Alanyaspor’la karşılaştığı maçta kart gören sağbek Rafael de, cezalı olduğu için Erzurumspor maçında olmayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.