SPOR Haber Girişi : 06 Ocak 2021 22:12

RAŞHAD MUHAMMED'İN BÜYÜK SAYGISIZLIĞI!

RAŞHAD MUHAMMED'İN BÜYÜK SAYGISIZLIĞI!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da pek çok kez sorun çıkaran Raşhad Muhammed, Başakşehir maçı öncesi yaptığı saygısızlıklar ile hem takım arkadaşlarını hem de teknik direktör Mesut Bakkal'ı çileden çıkardı.
Raşhad Muhammed'den büyük saygısızlık! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da pek çok kez sorun çıkaran Raşhad Muhammed, Başakşehir maçı öncesi yaptığı saygısızlıklar ile hem takım arkadaşlarını hem de teknik direktör Mesut Bakkal'ı çileden çıkardı. 
Süper ligin 17 hafta maçlarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor İstanbul deplasmanında Başakşehir ile karşılaşmak için dün uçakla bu deplasman yolculuğuna çıktı. Kafilenin Kamp yaptığı otelde bugün Raşhad skandalı patlak verdi. 
Kamp yapılan otelde teknik direktör Mesut Bakkal maç toplantısı yapmak için futbolcuları otelin salonunda topladı. Ancak kafilede yer alan Raşhad Muhammed, görünürlerde yoktu. Toplantının başlaması ve önceden haber verilmesine rağmen Raşhad'ın geç gelmesi takım arkadaşları başta olmak üzere teknik heyetin tepkisine neden oldu. Maç toplantısının sona ermesinden sonra takım stada gitmek için otobüse hareket etti. Ancak Raşhar Muhammed yine ortalarda yoktu. disiplinsiz davranışların sergilemekten çekinmeyen Fransız oyuncu, yine dakikalarca kafiledeki futbolcu ve teknik heyeti otobüste bekletti. Raşhad'ın takıma karşı sergilediği saygısızlıktan son derece rahatsız olan teknik direktör Mesut Bakkal'da hem maç toplantısına geç gelen hem de otobüste maça gidecek olan takımı bekletmek zorunda kalan Raşhad'ı kafileden çıkararak kadroya almadı. Önceki dönemlerde de yine saygısız hareketleri nedeniyle bir çok teknik direktörün tepkisini çeken ve bazı zamanlarda da yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Raşhad Muhammed'in başakşehir maçı öncesi yaptığı bu saygısızlık bardağı taşıran son damla oldu. yaşanan bu skandalın ardından yönetimin Raşhad Muhammed hakkında nasıl bir karar vereceği ise merak konusu olurken, teknik direktör Mesut Bakkal'ın bu saygısızlığı kabullenmeyeceği ve kadro dışı kalması veya gönderilmesi için yönetime rapor vereceği ileri sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.