SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2020 23:44

RESMEN KAN SÜZDÜK!

RESMEN KAN SÜZDÜK!
TFF 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde BB Erzurumspor evinde ağırladığı Eskişehirspor'u 1-0 mağlup etti.
ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK!
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında üç aylık bir aradan sonra yeniden başlayan futbol müsabakalarında ilginç sonuçlar alınırken, şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, son dakika golü ile galibiyete uzanan taraf oldu. Kazım Karebekir stadında ligin son sırasında yer alan ve çok zorg ünler geçiren Eskişehirspor'u ağırlayan mavi beyazlılar, ölüp ölüp dirildiği müsabakayı zorda olsa kazanmayı bildi. Ligde yakın takipçilerinden Bursaspor'un Keçiörengücüne 1 - 0 kaybettiği ve lider hatayspor'unda İstanbulspor ile 2 - 2 berabere kaldığı 29. hafta müsabakalarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, birilerinin fark beklediği maçta son anda kazanmasını bildi. Maçın ilk yarısında tamamen oyun konrolünü elinde bulunduran ve geliştirdiği ataklarda iki topuda direktör dönen mavi beyazlılarda ikinci yarı istenilen oyun sergilenmezken, Teknik direktör Mehmet Özdilek risk alarak yaptığı oyuncu değişiklikleri sonrasında galibiyeti getirmesini bildi. karşılaşmanın tek gölü sonradan oyuna giren Batuhan'dan gelirken, atılan gol sonrası mavi beyazlılar çok büyük bir sevinç yaşadı. Alınan bu zor galibiyet sonrası Lider Hatayspor ile aradaki puan farkı 4'e düştü. 
      Bu arada salgın öncesi son oynanan Akhisar maçında sakatlanan ve uzunca bir süre tedavi gördükten sonra Eskişehirspor maçının sonlarına doğru oyuna giren juju Hamrun sergilediği performans ile büyük beğeni topladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.