SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2021 20:54

REZALETİN DANİSKASI! ALIN SİZE "DÜZGÜN" YÖNETİM?

REZALETİN DANİSKASI! ALIN SİZE
Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasından sonra "UCUZA KAÇAN" Yönetim rezalete davetiye çıkardı.
Erzurumspor'a bir darbede İsmail Kartal'dan! 
Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasından sonra "UCUZA KAÇAN" Yönetim rezalete davetiye çıkardı. 
Süper ligde bir türlü yüzü gülmeyen Erzurumspor'a 4 günlük teknik adamdan öyle bir darbe geldi ki camia şoka girdi. Bir yanda Başkan değişiklikleri diğer yanda Teknik direktör sorunları mavi beyazlı kulübü içinden çıkılmaz bir hale soktu. 
Acemi Başkan Ömer Düzgün ve iki üç kişiden oluşan yönetimi bu kez baltayı taşa vurdu! Antalyaspor maçı sonrasında teknik direktör Mesut Bakkal'ın istifasının ardından "Ucuz olsun" mantığı ile hareket eden ve bu uğurda belki de Erzurumspor'un en son hocalığını yapacak kişiliğe sahip İsmail Kartal ile sözleşme imzalayan Düzgün ve saz arkadaşları büyük bir skandala imza attı. Perşembe günü takımın kamp yaptığı Antalya'da ilk antrenmanda takımın başında olan ve Bugün ise son çalışmayı yaptırdıktan sonra ayrılık kararı olan İsmail Kartal ve ekibi Erzurumspor'a resmen darbe vurdu. 59 yaşındaki teknik adamın yaptığı bu girişim spor camiasından büyük tepkiye neden olurken, İsmail Kartal ve ekibinin göreve başladıktan 4 gün sonra istifa etmesi karşısında Yönetimin halen daha bir açıklama yapmaması da Erzurumspor'un sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. yaşanan bu şok gelişmenin ardından mavi beyazlı taraftarlarda çileden çıkarken, koca kulübün içine düştüğü bu rezilliğe sebep olanları sert bir dille eleştirdiler. 
Her ne kadar İsmail Kartal'ın yönetimle görüş ayrılığı yaşadığı için kamptan ayrıldığı yazılıp çizilirken, İddialara göre İsmail Kartal'ın Fenerbahçe den Emre Belözoğlu ile görüştüğü ve sarı lacivertli takımın teknik heyetine "Gel" teklifinin yapıldığı Kartal'ında bu teklifi kabul ettiği ileri sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 28 Mart 2021 00:00

    İsmail Kartal’ın ne suçu var Erzurumspor başkanı yönetimi 4 teknik adam gitti sorunu içerde dürüst olalım koskoca Erzurum kimlere kaldı yazık