SİYASET Haber Girişi : 22 Nisan 2023 23:56

SADIK ÇAT: EN BÜYÜK MAKAM MİLLETİN GÖNLÜDÜR

SADIK ÇAT: EN BÜYÜK MAKAM MİLLETİN GÖNLÜDÜR
Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Sadık Çat, şehir merkezinin ardından bu kez de kırsal da seçmenlerle buluşuyor. 

Sadık Çat'ın temposuna yetişilmiyor
Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Sadık Çat, şehir merkezinin ardından bu kez de kırsal da seçmenlerle buluşuyor. 
Aday tanıtım toplantısının ardından Erzurum'a dönen ve kolları sıvayan Yeniden Refah partisi Erzurum Milletvekili Adayı Sadık Çat, seçim çalışmalarına Palandöken İlçesinden start vermişti. Palandöken, Yakutiye ve Aziziye İlçelerinde son birkaç gündür yoğun bir çalışma segrileyen Çat, bugünde ova köylerine ziyaretler yaptı. Kırsalda yapılan seçim çalışmalarına  diğer Milletvekili Adayları Cemal Okan Papuccu ve Mehmet Berk'in yanı sıra  Aziziye ilçe Başkanı Recep Turan, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Erzurum İl başkan yardımcıları Muammer Değirmencioğlu, Yunus Emre Büyükkale ve Muhsin Yılmaz da iştirak etti. Sürenin az olmasından dolayı günün büyük bir bölümünü seçmenleri ziyaret ederek geçiren Milletvekili adayı Sadık Çat, köylerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Milli görüşün mutlaka mecliste olması gerektiğini her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, gittiğimiz her yerde Partimize ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a teveccühün artarak devam etiğini görüyoruz. Vatandaşlarımızda Milli görüşün Mecliste olmasını çok istiyor. Bizlerde Milletvekili adayı olarak seçmenlerimize parti politikamızı ve partimizin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler aktararak destek istiyoruz. Gördüğüm ilgi ve alaka Milli görüşün 28. dönemde mecliste olacağını gösteriyor." dedi. 
Bu arada seçim çalışmaları esnasında üzücü bin haber alan Sadık Çat, dün hayatını kaybeden Teyzemin eşi  Hamdi Hoş'un bugün cenazesine katıldı ve taziyeleri kabul etti.