SPOR Haber Girişi : 02 Temmuz 2020 12:53

SAHİPSİZ ŞEHİRDE ESTİ GÜRLEDİ

SAHİPSİZ ŞEHİRDE ESTİ GÜRLEDİ
Kayserili milletvekili meydanı boş buldu ve maçtan sonra esti gürledi!
SAHİPSİZ ŞEHİRDE ESTİ GÜRLEDİ 
Dün Kazım Karabekir stadında çok önemli bir müsabaka vardı. Süper lige yükselme mücadelesi veren Büyükşehir belediye Erzurumspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Maç öncesi Erzurum'a gelen Adana Kafilesinde takım kadrosundan ziyade kimler yoktu ki!. Yöneticisinden malzemecisine, taraftarından gazetecisine kadar?. Aslında bu durum normaldi. Ancak, özel uçak ile gelen Adana kafilesinde Biri vardı ki! herkese şapka çıkardı?, Evet bu kişi, MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy!. Diyeceksiniz ki bu vekilin bu maçla ne alakası var! veya da Adana ile ne bağı var?. Kayserili Vekil Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın yakın arkadaşı imiş! ve Kayserili vekilde dün Adana Kafilesi ile birlikte maçta Adana takımını desteklemek için Erzurum'a gelmiş. gelmiş gelmesine ama birde sayın vekil meydanı boş bulduğu için öyle bir esmiş gürlemiş ki! Sormayın gitsin. Protokol tribününde Erzurum'ludan çok Adana lobisi olunca meydanda Adanalılara kaldı?. Çünkü, daha önce kupa törenlerinde boyy boy pozlar veren ve takımı bile resimlerde gölgede bırakan Erzurum'un hiçbir milletvekili böylesine önemli bir maçta bile stada gelmedi. Adana ekibinde ise hemen hemen herkes gelmişti?. Üstelik Adana Ekibinin taraftar amigosu ibel yönetici kartı ile stada girip rahatlıkla maçı izledi ve takımına destek verdi!. Erzurum protokolünde ise vali Okay Memiş, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve bir elin parmakları kadar sayabileceğimiz yöneticiler vardı?. Müsabakada Konuk takım Adana demirspor 2 - 1 öne geçince skordan ve oyundan dolayı sinirlenen Vali Okay Memiş, stadı erken terk ederken, Adana demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın yakın arkadaşı olan MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, kendisi ile ilgilenilmediğini gerekçe göstererek, maç sonrası stad içinde ve dışında esmiş gürlemiş! peki kime esmiş gürlemiş? Erzurum Valisi Okay Memiş'e!. Meydanı boş bulan Kayserili Vekil, "Nerde bu vali. neden stadı terk etti. niye benle ilgilenmedi" diyerek sert tepki gösterip bağırıp çağırdı?. Aslında dün akşam yaşanan bu tablo acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Erzurum'un sahipsizliği?. YORUM KAMUOYUNUN!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erhan Dabanca 03 Temmuz 2020 00:00

    Erzurum valisi ne yapsin bizden cok erzurumlu, her alanda vali beyi gormekteyiz yanliz milletvelikillerimiz nerede? millet vekilleri maca gitmiyorsa yapacak bisey yok. Kayseri millet vekili tabi esip gurler meydan bos olunca. Millet vekilleri erzuruma proje yapmakla mesgul cok kalkiniyoruz cok..

  • Sinan yiğit 03 Temmuz 2020 00:00

    Sayın Ersoy kıymetli vekil bu aziz şehrimizin gelmiş geçmiş en kıymetli valisine dil uzatmak asla haddinize değildir. Kıymetli valimiz sayın Okay MEMİŞ bu şehre yaptığı hizmetlerin yanı sıra mütevazi oluşuyla da ERZURUM halkının gönlünde taht kurmuş Ender yöneticilerden biridir. Dolayısıyla valimizi biz Erzurumlu lar sokakta bulamadık kimseye laf söyletmez ve kimseye yedirmeyiz. Bence haddinizi ve yerinizi bilin sayın Okay MEMİŞ beye yapılan her haksızlık her hadisizlik ve saygısızlığı bu şehire ve bu şehrin halkına yapılmış sayarız bilginize arz ederiz.

  • AKIN TEKMAN 03 Temmuz 2020 00:00

    SAYIN VALİMİZ GERÇEK BİR ERZURMLU GİBİ DAVRANMIŞ VALİMİZ ADAM GİBİ ADAM TAM BİR DEVLET ADAMI RABBİM SAYIN VALİMİZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN BEN ÇOK BEYENİYOR VE ŞAHSINA SAYGI DUYUYORUM ALLAH VAR ETSİN

  • EMRAH ŞİMŞEK 02 Temmuz 2020 00:00

    Sy vekilsen mecliste vekilsin seni ben ve benim gibi insanlar seni, seçti bizim sıkıntılarımızı dile getiresin diye Sayın vali beye gelince vali bey o makama gelmek için dirsek çürütü yılarca okudu senin gibi oyla gelmedi sen yarın yoksun ama sayın valim bugün erzurumda yarın memleketin her hangi bir yerinde görev yapacak sen parana bakacan. Vekil vekil işine bak işine onun bunun uşaklığını yapma.

  • Murat TAŞDEMİR. 02 Temmuz 2020 00:00

    Sayın vekilim kusura bakmayın ama Biz ERZURUM, lular olarak Sayın ERZURUM VALİ, sini kimseye yedirtmeyiz. Bende bir MHP li olarak Sizi kınıyorum Sen arkadaşın Kulüp Başkanının hatırı için Maça geleceksin Birde Sayın VALİ,mize laf söyleyeceksin Sen Meclisteki İşlerini takip etsen bence daha iyi olacak. Sayın VALİ, miz Biz ERZURUM Olarak Sizi Sayıyor ve Çok Seviyoruz.

  • Adınız Soyadınız 02 Temmuz 2020 00:00

    Yorumunuz