SPOR Haber Girişi : 06 Eylül 2022 23:30

ŞAKİR KURT: BU ŞEHİR BİZİM BU TAKIM BİZİM

ŞAKİR KURT: BU ŞEHİR BİZİM BU TAKIM BİZİM
Mavi beyazlı kulübün transfer yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken, Yeniden Refah Partisi Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt, tüm Erzurum'lulara kenetlenme çağrısı yaptı. 

Erzurumspor için bir çağrı'da YRP Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt'dan geldi. 
Mavi beyazlı kulübün transfer yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken, Yeniden Refah Partisi Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt, tüm Erzurum'lulara kenetlenme çağrısı yaptı. 
Geçmiş dönemler yapılan hatalı transferler ve buna paralel olarak özellikle yabancı oyuncuların transfer ücretlerinin ödenmemesinden dolayı transfer yasağı bulunan Erzurumspor'da işler iyi gitmezken, Camiada transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı büyük bir soru işareti. 
Yaklaşık olarak 65 milyon lira sıcak paranın gerekli olduğu mavi beyazlı kulüp için şuana kadar yapılan çalışmalardan her hangi bir sonuç alınamadı. Yaşanan bu tablo karşısında kalbi Erzurumspor için atan taraftarlarda birşeyler yapmanın çaresini ararken, Yeniden Refah Partisi Çat İlçe Başkanı Şakir Kurt, Validen Belediye Başkanlarına Kimliğinde Erzurum yazan İş insanlarına kadar herkesin Erzurumspor için kenetlenmesini istedi. Başkan Kurt, 
"Erzurumspora sahip çıkalım. Bir şehri yok etmeyelim. Özellikle Sivil toplum Kuruluşlarının Erzurumspor için çok acilen harekete geçmesi gerekiyor. STK'ların biraz daha Erzurum'un ve Erzurumspor'un sorunlarına eğilmeleri gerek. Bir şehri harekete geçirecek en önemli unsur Sivil toplum kuruluşlarıdır. Ancak görüyoruzki Sivil toplum kuruluşlarının Erzurumspor gibi bir dertleri yok! Başta İlimizdeki Bütün STK ve iş adamlarımız olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve diğer illerde bulunan Erzurum dernek ve federasyonlarınında  bu konuda destek vermeleri kaçılınmazdır. Bu şehir bizim. Bu takım bizim. Erzurumspor'u seven herkesin Elini vicdanını koyup destek vermesi gerekiyor. Yoksa gözbebeğimiz canımız herşeyimiz olan biricik sevdamız Erzurumspor'umuz göz göre göre uçurumdan aşağı yuvarlanmakta. Yazıktır günahtır. Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulübünde Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in biran önce harekete geçmesini istiyoruz. Bizlerde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu şehir bunu haketmiyor. Erzurumspor bizim Erzurum bizim. Haydi dadaslar sessiz seyirci olmak yerine harekete geçelim. yoksa herşey için çok geç olabilir. Yarın acilen tüm siyasi parti İl temsilcileri STK temsilcileri kısacası Erzurum'da üst düzeyde kim varsa toplanıp Acil Erzurumspor toplantısı gerçekleştirerek transfer yasağının kaldırılması için bir şeyler yapalım. Sayın Cumhurbaşkanına durumu anlatalım. Sayın Cumhurbaşkanına Giresunspor'a yapılan transfer yasağının kaldırılması girişimini Erzurumspor içinde yapılmasını talep edelim." dedi.