SPOR Haber Girişi : 27 Haziran 2020 00:07

SELAMİ ALTINOK'DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR KAMPINA ZİYARET

SELAMİ ALTINOK'DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR KAMPINA ZİYARET
İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Deplasmanda oynanacak olan Osmanlıspor maçı öncesi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Ankara'da kamp yaptığı otele gelerek ziyaret de bulundu.
Selami Altınok'tan moral ziyareti
İçişleri eski Bakanı  AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Deplasmanda oynanacak olan Osmanlıspor maçı öncesi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Ankara'da kamp yaptığı otele gelerek ziyaret de bulundu. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş Başkan Yardımcısı, Ömer Düzgün, Futbol Şube sorumlusu Muzaffer Şahin ve Teknik direktör Mehmet Özdilek ile bir araya gelen Milletvekili Selami Altınok, takım hakkında bilgiler alırken, Osmanlıspor müsabakasında başarılar diledi. Büyükşehir belediye Erzurumspor'un kendileri içinde büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Altınok, her zaman kulübün yanında olacaklarını bildirdi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise, İçişleri eski Bakanı AK Parti Milletvekili Selami Altınok'un kamp yaptıkları otelde kendilerini ziyaret gelmesinden ötürü müteşekkir olduklarını ifade etti. Başkan Üneş Osmanlıspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ve Ankaradan alacakları üç puan ile Erzurum'a  dönerek, hafta içi oynayacakları Adana Demirspor maçına moralli çıkmak istediklerini vurguladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.