SPOR Haber Girişi : 17 Mayıs 2021 00:28

"SEN BEN YOK ERZURUMSPOR VAR"

Dadaşlar grubu son günlerde Erzurumspor'da yaşanan yönetim polemiğinin sona erdirilmesi ve gelecek adına yapılacak çalışmaların hızlandırılması için yazılı bir açıklama yaptı.
"SEN BEN YOK ERZURUMSPOR VAR" 
Dadaşlar grubu son günlerde Erzurumspor'da yaşanan yönetim polemiğinin sona erdirilmesi ve gelecek adına yapılacak çalışmaların hızlandırılması için yazılı bir açıklama yaptı. 
Süper lige veda eden Erzurumspor'da son günlerde yönetim bazında oluşan kaos hakkında dadaşlar grubu çok önemli bir açıklama yaparak krizden bir an önce aşılması ve camia olarak kenetlenmenin gerektiğinin aldı çizildi. işte Dadaş grubunun yaptığı o açıklama: 
"Erzurumsporumuz Bilindiği üzere 2020-2021 sezonunun tamamlanmasının ardından süper lige veda etmiştir.
Başarıda takımın sahiplenilip açıklama yapıldığı gibi başarısızlıkta da gereken açıklamanın yapılacağına değerlendirme noktasında Büyük Erzurumspor Tataftarının bilgilendirileceğine inancımız tamdır. Bunun Büyük Erzurumspor Taraftarının hakkı olduğunu düşünmekle beraber.!!!
Hatasıyla günahıyla bir sezunun sonlandırıldığı bir dönemin ardından Erzurumspor başkanlığı için bir çok isimin ortaya çıkması da Erzurumspor’a verilen değerin göstergesidir.
Burdan hareketle Erzurumspor’un büyük bir camia olduğu isimlere takılmadan takımı ve camiayı hedeflerine ulaştıracak kurumsallaşmanın yapılanmasının yapılacağı kulüp menfaatlerinin ön planda olacağı bir yönetici gurubunun göreve gelmesi  ve samimi olan herkesin taşın altına elini değil yüreğini koymasını bekliyoruz. 
Erzurumsporumuzun sadece maddi anlamda değil manen ve ruhen desteklenmesi her şeyin maddiyat üzerinden değerlendirilmemesi de en önemli temennimizdir. Erzurumsporumuzun Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlaması için bir an önce dedikodu mekanizmasından uzaklaşıp özveriyle yapılanmaya gidilmesi de ayrı bir temennimizdir.
Erzurumspor camiası tüm başkanı yönetimi taraftarı topçusu teknik heyeti  aşçısı malzemecisi masörü şöförü kulüp personeliyle büyük bir ailedir. 
SEN BEN YOK ERZURUMSPOR VAR.
Felsefesiyle hizmet edecek herkesin yanında olacağımızı tüm kamuoyuna bildiririz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.