SİYASET Haber Girişi : 07 Aralık 2023 10:11

SEYFULLAH KILIÇ NARMAN İÇİN YOLA ÇIKTI

SEYFULLAH KILIÇ NARMAN İÇİN YOLA ÇIKTI
21 Mart yerel seçimleri öncesi Seyfullah Kılıç MHP'den Narman Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Seyfullah Kılıç Narman için kolları sıvadı
31 Mart yerel seçimleri öncesi veteriner hekim Seyfullah Kılıç MHP'den Narman Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 
Cumhur ittifakının ortağı MHP'de yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları devam ederken, Erzurum'da da aday adayları birer birer boy göstermeye başladı. Erzurumun Narman ilçesinde veteriner hekim Seyfullah Kılıç, Narman Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. 
Üniversite eğitimi esnasında iki dönem ülkü ocakları üniversite başkanlığını yapan ve mezun olduktan sonrada 2011 - 2015 yılları arasında MHP'nin Narman ilçe Başkanı olarak partisine hizmet eden Seyfullah Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra 31 mart yerel seçimleri öncesi Narman Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. 
Narman'ın sorunlarını yakından bilen ve ilçesi için kapsamlı projeler hazırlayan genç veteriner hekim, Narman'da sevilen bir sima olarak biliniyor. 

SEYFULLAH KILIÇ KİMDİR 
1981 Yılında Erzurum narman ilçesi Kışla köyünde dünyaya gelen Seyfullah kılıç, eğitimini Kışla ilköğretim okulu, Sabanco orta okulu, Narman lisesi ve son olarak ise Erzurum tatarük üniversitesi veterinerlik fakültesinde tamamladı. Ünivertise yıllarında iki dönem ülkü ocakları üniversite başkanlığını görevinde bulundu. 2008 yılında Veterinerlik fakültesinden mezun olması ile birlikte Narman'da klinik açarak veteriner hekim olarak  iş hayatına atıldı. 2011 - 2015 yılları arasında ise MHP Narman İlçe Başkanı olarak görev yapan Seyfullah Kılıç evli ve dört çocuk babası.