SPOR Haber Girişi : 29 Kasım 2020 21:53

ŞİFO MEHMET İLE YOLLAR AYRILIYOR!

ŞİFO MEHMET İLE YOLLAR AYRILIYOR!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Mehmet Özdilek Defteri ikinci kez kapanıyor. Yönetim radikal kararlar için düğmeye bastı.
Yönetim radikal kararlar için düğmeye bastı! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Süper lig de haftalardır alınan kötü sonuçlar neticesinde Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetim kurulu nun Antalya maçı sonrası bir araya geldiği ve takımın geleceği adına bir takım radikal kararlar alacağı öğrenildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'inde yönetim ile yaptığı toplantıda istifasını verdiği ve takımın önünü açmak için bu hamleyi yaptığını bildirdi. 
Yaşanan bu gelişmenin ardından yönetimin, tecrübeli teknik adama hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, yolların ayrılacağı ifade ediliyor.
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Başkan Hüseyin Üneş ve bazı yöneticilerin teknik direktör Mehmet Özdilek ile uzun bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin sonucunda "taze kan" değişikliğine gidilmesine karar verildiği öne sürüldü. Kulüpte yaşanan bu gelişmeler ile ilgili yarın resmi bir açıklamanın yapılacağı bildirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.