SPOR Haber Girişi : 11 Ocak 2021 18:59

SİZE DUA NEYETSİN!

SİZE DUA NEYETSİN!
İlk 10 hedefi ile başlanılan Süper ligde son sıraya demir atan Büyükşehir Belediye Erzurumspor freni patlamış kamyon'a döndü. Kazım Karabekir stadında Fenerbahçeyi konuk eden Mavi beyazlılar özellikle 2. yarıdaki kötü futbolu neticesinde rakibine 3 - 0 ma
Yine kabuslar başladı! 
İlk 10 hedefi ile başlanılan Süper ligde son sıraya demir atan Büyükşehir Belediye Erzurumspor freni patlamış kamyon'a döndü. Kazım Karabekir stadında Fenerbahçeyi konuk eden Mavi beyazlılar özellikle 2. yarıdaki kötü futbolu neticesinde rakibine 3 - 0 mağlup oldu. 
Süper ligde oynadığı 17 maçta sadece 13 puan toplayan ve 21 takımlı ligin son sırasında bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor,  Şampiyon adaylarından Fenerbahçeyi Kazım Karabekir stadında ağırladı. Mete Kalkavan7ın orta hakemliği yaptığı müsabakanın ilk yarısında iyi bir mücadele sergileyen mavi beyazlı takım, pozisyonlarda bulmasına rağmen, arzu ettiği golü bir türlü atamadı. ilk yarı tam bitti derken, gelişen konuk takım atağında mert Hakan yandaş savunmanında hatasını iyi değerlendirdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1 - 0 öne geçirdi. İlk yarının son saniyelerinde gelen bu şok golden sonra ikinci yarıda daha arzulu ve istekli olması beklenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da beklenilen sadece düşüncede kaldı. Rakip takım Fenerbahçe ardı  ardına bulduğu iki gol ile maçın 50. dakikasında skor tabelasını
3 - 0 yaptı. Goller ise Pelkas ve Sinan Gümüşten geldi. Ardı ardına kalesinde 2 gol görerek 3 - 0 mağlup duruma düşen mavi beyazlılarda Emrah Başsan'ın hatalarından yenilen goller taraftarların çileden çıkardı. Özellikle Obertan'ın da sakatlanarak oyundan çıkması ile darmadağın olan Erzurumspor'da iki gün önce imza attırılan ve bugünkü maçta da sahaya sürülen Darri'de çare olamadı. Maçın 2. yarısında kendine yakışmayan bir oyun ortaya koyan ve Fenerbahçe'nin Erzurum deplasmanından 3 puan ile ayrılmasını sadece seyreden mavi beyazlılar futbolcular, camianın çok büyük tepkisini çekti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.