SPOR Haber Girişi : 18 Temmuz 2020 22:56

SÖKE SÖKE ŞAMPİYONLUK!

SÖKE SÖKE ŞAMPİYONLUK!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçtiğimiz yıl haksız bir şekilde düşürüldüğü 1. ligden yeniden süper lige döndü. Üstelik öyle bir döndü ki, yediden yetmişe herkese ders verir niteliğinde oldu.
Söke SÖke gelen şampiyonluk
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçtiğimiz yıl haksız bir şekilde düşürüldüğü 1. ligden yeniden süper lige döndü. Üstelik öyle bir döndü ki, yediden yetmişe herkese ders verir niteliğinde oldu. Bir sezon süren Süper lig mecaresanda hakemlerin bariz hataları karşısında büyük haksızlık yaşayan mavi beyazlı takım, 1. ligde sezona iyi başlayamasa da yapılan teknik direktör değişiklikleri ve ara transfer döneminde kadro takviyesi ile hedefe odaklandı. Ancak hakem hatalarının yine devam ettiği 1. ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor sadece hakemlerdeğil, bir yanda futbol federasyonu, Merkez hakem kurulu, ve 7 takım ile mücadele etmek zorunda kaldı. Koronavirüs salgının başlaması ve liglerin ertelensi bunlara ilave takımda yapılan testlerde pozitif sonuçların çıkması ile handikap üstüne handikap yaşayan mavi beyazlı takım, teknik direktör Mehmet Özdilek ile kalan maçlarda adeta destan yazdı. Kazım karabekir stadında oynanan Adana Demirspor maçında yol kazası geçiren Büyükşehir belediye Erzurumspor, sonrasında Giresunspor, ardından Altay ile deplasmanlarda oynadığı iki müsabakayıda kazanarak yeniden şampiyonluk için umutları artırdı. Son hafta maçında ise rakip Ümraniyespor idi. MHK'nin son maça tartışılan isim Arda Kardeşleride ataması camiada büyük tedirginlik yaratırken, gerek teknik heyet ve gerekse kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in sakin tavırları dikkatlerden kaçmadı. sonuçta Ümraniyespor maçında galibiyeti elde eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Hem TFF'ye Hem MHK'ye, Hem Adana Demirspo'a Hemde Süper lige birer gol gönderdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.