SPOR Haber Girişi : 05 Ekim 2020 22:05

SON GÜNÜN BOMBASI LEO!

SON GÜNÜN BOMBASI LEO!
2020- 2021 sezonu transfer sezonunun bugün son günüydü. özellikle takımdaki eksik bölgelere takviye yapma konusunda yoğun bir çalışma sergileyen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş son saatlerde solbek mevkisi için iki sezon önce yine Erzurumspor forması giyen Leo
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son gün bombası Leo oldu. 
2020- 2021 sezonu transfer sezonunun bugün son günüydü. özellikle takımdaki eksik bölgelere takviye yapma konusunda yoğun bir çalışma sergileyen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş son saatlerde sol bek mevkisi için iki sezon önce yine Erzurumspor forması giyen Leo Schwechlen'i yeniden mavi beyazlı renklere bağladı. Başkan Hüseyin Üneş, Mavi Beyazlı taraftarların alınmasını çok istediği sol bek mevkisi için eski oyuncusu Leo Schwechlen ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı ve tecrübeli futbolcuyu yeniden Erzurumspor'a kazandırdı. 
B.B. Erzurumspor’un Süper Lig’deki ilk sezonunda kadrosunda yer alan ve tüm maçlarda forma giyerek büyük bir başarının altına imza atan Fransız sol bek, Mavi Beyazlı ekibin küme düşmesinin ardından eski takımı Göztepe’ye transfer olmuştu.  İzmir ekibinin salgın döneminde kendisine ödeme yapmaması üzerine sözleşmesini Haziran ayında tek taraflı fesheden Leo Schwechlen ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Leo, sol bek bölgesinin dışında stoper olarak forma giyen ve disiplinliğinin yanı sıra istikrarıyla da adından söz ettirmeyi başaran bir isim olarak ön plana çıkıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.