SPOR Haber Girişi : 05 Ağustos 2021 22:14

SON PROVA ANTALYASPOR İLE

SON PROVA ANTALYASPOR İLE
Yeni sezon hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdüren mavi beyazlılar yarın Antalyaspor ile son hazırlık maçını oynayacak.
Erzurumspor son provasına çıkıyor
Yeni sezon hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdüren mavi beyazlılar yarın Antalyaspor ile son hazırlık maçını oynayacak. 
1. Ligde sezonun başlamasına çok az bir süre kala hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Büyükşehir belediye Erzurumspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarının yanı bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürürken, hazırlık müsabakaları oynamayı da ihmal etmiyor. Mavi beyazlılar daha önce FRAVPORT TAV Antalyaspor, ardından Konyaspor ve son olarak Ümraniyespor ile birer hazırlık maçı yapmıştı. Oynadığı üç hazırlık müsabakasından iki yenilgi bir galibiyet alan Erzurumspor yarın saat 16:00'da bir kez daha FRAVPORT TAV Antalyaspor ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geliyor. 1. Lig'de ilk hafta oynayacağı Menemenspor maçı öncesi son provasını gerçekleştirecek olan Erzurumspor'da tedbir amaçlı olarak dinlendirilmesi beklenen Oltan dışında eksik bulunmuyor. Özellikle son oynanan Ümraniyespor müsabakasında alınan galibiyetin yanı sıra sergilenen futbolda lig öncesi umut vermişti. Teknik direktör Erkan Sözeri, "yavaş yavaş ritmimizi buluyoruz. Yeni katılacak oyuncular ile birlikte eksikliklerimizi tamamlayarak lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.