SPOR Haber Girişi : 29 Mayıs 2020 23:31

SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN

SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN
19 haziran tarihinde başlayacak olan lig öncesi korona handikapı yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da uzun bir zaman sonrası antrenmanlar sosyal mesafe kuralları kapsamında başladı
Koronavirüs kabusunu üzerinden atmaya çalışan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da uzun bir zamandan sonra antrenmanlar başladı. ancak antrenmanlar sosyal mesafe kuralında gerçekleşiyor. 
Covid-19 testlerinde 4'ü futbolcu 11 kişinin testlerinin pozitif çıkmasının ardından 14 Mayıs günü karantinaya alının ve antrenmanları yasaklanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un karantina süresi tamamlandı.  Mavi Beyazlılar da çalışmalar "bireysel" ve 'sosyal mesafeli" antrenman şeklinde geçiyor. 
19 Haziran'da başlaması planlanan maçlar öncesinde antrenmanlara "sosyal mesafe kuralı"na uygun olarak başlanılırken, takım halinde çalışmalara da Pazartesi gününden itibaren start verileceği öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.