SPOR Haber Girişi : 12 Temmuz 2023 12:53

STADYUM İÇİN SEFERBERLİK!

STADYUM İÇİN SEFERBERLİK!
Stadyum krizi çözüm bekliyor. Camia yeni sezon öncesi Erzurumspor'un maçlarını nerede oynayacağı merakla beklerken, Siyasilerde konuyu takibe aldı. 

Erzurumspor maçlarını nerde oynayacak! 
Stadyum krizi çözüm bekliyor. Camia yeni sezon öncesi Erzurumspor'un maçlarını nerede oynayacağı merakla beklerken, Siyasiler'de konuyu takibe aldı. 
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin ardından hasarlı olduğu tespit edilen ve 15 şubat tarihinden itibaren müsakabalara kapalı olan Kazır Karabekir stadının akıbeti halen daha belli değil. 
Depremden ötürü çatlakların medyana geldiği stadyumda, oluşan hasar sonrası Erzurumspor geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını diğer illerde oynamak zorunda kalmıştı. 
Yeni sezon öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurumspor'a bir yazı göndererek maçlarını nerede oynayacağı konusunda cevap talep etti. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise TFF'ye Erzurumspor'un kendi iç saha müsabakalarını Kazım Karabekir stadında oynayacağını bildirdi. 
Ancak bildirim yapılması rağmen 15 şubat tarihinden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Kazım Karbekir stadında müsabakaların oynanıp oynanmayacağı konusunda çelişkili ifadeler söyleniyor. Stadyum sorumlularına göre Kazım Karabekir stadında maçların oynanmasının mümkün olmadığı belirtirilirken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise oynanması için bir an önce gerekli çalışmanın yapılmasını istiyor. 
AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve AK Parti Milletvekili Selami Altınok ise stadyum krizinin çözümlenmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını ve işin takibnde olduklarını belirttiler. Milletvekili Selami Altınok, " Erzurumspor'un maçlarını yine Kazım Karabekir stadında oynaması için çalışmalarınımızı sürdürüyoruz. İşin takibindeyiz. Bakanlık'ın vereceği karar öneml"dedi. 
Bu arada Vali Okay Memiş'de Erzurumspor kulüp başkanı Ahmet Dal ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Koordinatörü Birdal Öztürk ile bir toplantı yaparak stadın yeni sezon hazır hale gelmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.