SPOR Haber Girişi : 07 Mart 2021 18:43

SÜPER LİGDE GARİP ŞEYLER OLMAYA BAŞLADI!

SÜPER LİGDE GARİP ŞEYLER OLMAYA BAŞLADI!
29. hafta müsabakalarında öyle ilginç sonuçlar alındı ki kabak Erzurumspor'un başına patlayacak gibi.
Süper ligde garip işler oluyor!!! 
29. hafta müsabakalarında öyle ilginç sonuçlar alındı ki kabak Erzurumspor'un başına patlayacak gibi. 
21 Takımın mücadele ettiği Spor toto Süper Liginde Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar bir tarafa, ligin alt sıralarında yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren takımlar müthiş bir yarışa girdi. Dün ve bugün oynanan maçlar sonrasında alt sıralarda bulunan takımların aldığı sonuçlar, ister istemez ligde bir kez daha "ŞAİBE"yi gündeme getirdi. 29. hafta maçlarında dün Yukatel Denizlispor Yeni Malatyaspor'u 3 - 2 mağlup ederken, bugün oynanan karşılaşmalarda ise çok ama çok ilginç sonuçlar alındı. Haftalardır Alt sıralarda yer alan Ankaragücü, Galatasaray galibiyetinin ardından bugünde ligin flaş takımlarından biri olan Fatih Karagümrük'ü  üstelikte deplasmanda 1 - 0 yenerek son iki maçtan 6 puan çıkarmayı başardı. Yine ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hes Kablo Kayserispor ise Antakya stadında Süper ligin güçlü ekiplerinden biri olan Atakaş Hayatsporu 3 - 1 yenerek çıkışını sürdürdü. Ligde Erzurumspor için büyük önem taşıyan bir başka maçta ise Başakşehir Gençlerbirliğini 1 - 0 yenerek haftalar sonra galibiyet ile tanıştı. 
Alınan bu sonuçlar özellikle Erzurumspor açısından vahametin büyüklüğünü gözler önüne sererken, Mavi beyazlı taraftarlarda sosyal medya hesaplarından değişik yorumlar yaparak artık göz göre şike'nin ortaya çıktığını ileri sürdüler.
Oynanan karşılaşmaların ardından Alt sıralarda yer alan takımların haftayı üçer puanlar ile kapatması ile birlikte Yarın Göztepe ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Erzurumspor'un işi iyice zora girdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.