SPOR Haber Girişi : 30 Aralık 2020 12:08

TAKVİYE TRANSFERLER İÇİN MEVKİLER BELİRLENDİ.

TAKVİYE TRANSFERLER İÇİN MEVKİLER BELİRLENDİ.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da nokta transferler için hareketli günler başladı.
Takviye transferler için mevkiler belirlendi! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da nokta transferler için hareketli günler başladı. 
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek yeni teknik direktörü ile 11 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan ve kümede kalma adına umutlarını yeniden yeşerten mavi beyazlı ekip te bir taraftarda hafta sonu oynanacak olan zorlu Gaziantep maçı bir diğer tarafta ise takviye transferler gündem oluşturuyor. 
taraftarlarında büyük bir merakla beklediği Takviye transferler konusunda kulüp Başkanı Ömer Düzgün, camiadan sabır isterken, Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanların dışındaki zamanlarında takviye transferler için yoğun bir çalışma başlattı. Tecrübeli teknik adamın, eksik mevkiler için bazı isimler üzerinde durduğu ve takviye transferinde nokta atışı yapmak istediği öğrenildi. Başkan Ömer Düzgün ile sık sık bir araya gelen Teknik direktör Mesut Bakkal'ın özellikle hazır oyuncuları tercih ettiği ve yönetimden de bu tür çalışmalar yapmasını beklediğini öğrenildi. devre arası yapılan transferlerde çok dikkat edilmesi gerektiğini yönetime bilgiden Mesut Bakkal en kısa süre içerisinde takıma fayda sağlayacak isimleri kadroda görmek istiyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.