SPOR Haber Girişi : 31 Aralık 2020 11:16

TAM "166" GÜN OLDU!

TAM
Son olarak 18 Temmuz’da Ümraniyespor’u 4-1’lik skorla devirerek Süper Lig bileti alan BB Erzurumspor, 166 gündür Kazım Karabekir Stadı’nda kazanamıyor. Dadaşlar, Gaziantep maçında şeytanın bacağını kırmak istiyor.
166 Günlük Hasret
Bir yıl aradan sonra Süper Lige dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 5,5 aydır evinde maç kazanamıyor.
Son olarak 18 Temmuz 2020 tarihinde Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan Ümraniyespor maçını 4-1 kazanarak adını Süper Lige yazdıran Mavi-beyazlılar, o günden beri bir türlü evinde galibiyet yüzü göremedi.
Süper Ligin 2020-2021 sezonunda geride kalan 15 maçta Kazım Karabekir Stadı’nda kazanamayan dadaşlar 166 gündür evinde galibiyete hasret.
Bakkal hasreti dindirecek mi?
Dadaşlar, bir yıl aradan sonra döndüğü Süper Ligde evinde maç kazanamazken, tarihinin en başarısız 15 haftasını geride bıraktı. Deplasmanlardaki başarısını evindeki müsabakalara yansıtamayan BB Erzurumspor, bugüne kadar üç teknik adam değiştirdi. Şifo Mehmet ile yola çıkan Mavi-beyazlılar, Hüseyin Çimşir ile de dört hafta çalışmıştı. 15. Haftada oynanan Malatya maçı ile göreve başlayan Mesut Bakkal ile BB Erzurumspor’un başında ilk kez Kazım Karabekir Stadı’na çıkacak. Bakkal, Mavi-beyazlıların 11 haftalık galibiyet hasretinde Malatya deplasmanında son verdi. Bakkal’lı BB Erzurumspor’un şimdi ki hedefi şeytanın bacağını kırmak ve Kazım Karabekir Stadı’nda galip gelmek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.