SPOR Haber Girişi : 19 Ocak 2021 00:18

TARAFTARLARDAN YÖNETİME ÇAĞRI!

TARAFTARLARDAN YÖNETİME ÇAĞRI!
Kasımpaşa maçından alınan galibiyet ve yeni transferlerin büyük katkı vermesi taraftarları sevince boğarken, birkaç takviye daha yapılması yönünde beklentiler iyice arttı.
Ligde aldığı kötü sonuçların ardından başta teknik heyetler olmak üzere bir kulüp Başkanının istifası ile tam bir kaosun yaşandığı Büyükşehir belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanlığına Ömer Düzgün'ün getirilmesinin ardından önce teknik direktör değişikliğine gidildi ve Hüseyin Cimşir ile yollar ayrılarak Mesut Bakkal takımın başına getirildi. Mesut Bakkalın dümenin başına geçmesinin ardından önce Yeni Malatyaspor deplasmanında alınan galibiyet sonrasında ise Gaziantep futbol kulübü ile 1 - 1 lik beraberlik, sonrasında  bir nebzede olsa ligde kalma yönünde umutlar artmıştı. 
Ancak sonrasında Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından alınan mağlubiyetler sonrasında ligin dibine demir atan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gözler 5 ocak tarihinde başlayacak olan takviye transferlere çevrildi. ilk etapta takımdan İbrahim Sissoko ve İbrahim Akdağ ile yollar ayrıldı. Yönetim takviye transfer'de düğmeye Brahim Darri ile bastı. Yapılan görüşmeler ve neticenin bir türlü olmaması taraftarlarında sabrını tüketti. Özellikle sosyal medyada yönetime ateş püsküren taraftarlar bir önce kaliteli isimlerin takıma kazandırılması ve artık galibiyetlerin alınması noktasında paylaşımlar yaptı. 
Uzun süren görüşmelerin ardından mavi beyazlı yönetim, Da Costa, Atıf, omolo ve kaleci Szumski ile sözleşme imzalayarak bir nebzede olsa taraftarların beklentilerine karşılık verdi. Kasımpaşa maçında sahaya çıkan yeni transferler göz doldururken, alınan galibiyet sonrası camiada umutlar yeniden yeşerdi. Ancak, takımdaki eksikliklerin devam ettiği de yine gözler önüne geldi. Obertan'ın sakatlanarak 8 hafta gibi uzun bir süre sahalarda olmaması buna paralel olarak alternatifinin de bulunması forvet arkası transferini şart koşarken, yine kanatlarda hücum gücünü artıracak oyuncularında alınması apaçık gözler önüne serildi. 
Mavi beyazlı taraftarlar, yönetime çağrıda bulunarak en kısa sürede takviye transferlerin tamamlanmasını istiyor. kasımpaşa müsabakasında takımın sergilediği oyundan ve alınan sonuçtan memnunluk duyan taraftarlar, 3 veya 4 oyuncu takviyesi ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon sonunda ligi orta sıralarda tamamlayacağına inanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.