SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2020 21:43

TEK HEDEF 3 PUAN

TEK HEDEF 3 PUAN
Eskişehirspor maçı ile lige yeniden başlayacak olan B:B Erzurumspor çalışmalarını galibiyet üzerine yapıyor.
BB Erzurumspor'da tek hedef galibiyet
TFF 1.Lig ekiplerinden B.B.Erzurumspor, Cumartesi akşamı Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 20.00'de konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.
Eskişehirspor maçı ile Covid-19 süreci sebebiyle ara verilen lige galibiyetle başlamayı hedefleyen Mavi-Beyazlılar, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde güne düz koşu yaparak başladı. Daha sonra minyatür çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. antrenmanlar öncesi ve sonrasında futbolcuları ile sık sık toplantılar gerçekleştiren Teknik direktör Mehmet Özdilek, kalan 6 haftada en iyi sonuçları almak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Erzurum şehrinin Süper ligi hak ettiğini oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam, "zor bir fikstüre sahibiz. ancak hedefimiz belli. kalan 6 haftada her müsabakaya final havcasında çıkacağız. rakiplerin ne yapıp yapmayacağı bizi ilgilendirmiyor. biz işimizi yapıp sahadan gelibiyetler ile ayrılarak bu caimayı sevince boğmak için var gücümüzle savaşacağız"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.