SPOR Haber Girişi : 27 Mart 2023 01:22

TEŞEKKÜRLER ŞAHSUVAROĞLU AİLESİ

TEŞEKKÜRLER ŞAHSUVAROĞLU AİLESİ
Erzurumspor'un zon gürler yaşadığı bu sezon özellikle stadyum handikapının ortaya çıkmasından sonda Şahsuvaroğlu ailesi yine yaptı yapacağını. 

Teşekkürler ŞAHSUVAROĞLU Ailesi. 
Erzurumspor'un zon gürler yaşadığı bu sezon özellikle stadyum handikapının ortaya çıkmasından sonda Şahsuvaroğlu ailesi yine yaptı yapacağını. 
Erzurumspor Şahsuvaroğlu ailesinden bugüne kadar hep destek gördük. Kulübün her zdaim yanında olan ve zor günlerinde desteklerini esirgemeyen Erzurum'lu Şahsuvaroğlu ailesi, takımın zor günlerinde destek vermeye devam ediyor. Daha önce gerek maddi ve gerekse manevi desteklerini esirgemeyen Erzurum'un sevilen isimlerinden biri olan Lütfü Şahsuvaroğlu As başkan olarak da Erzurumspor'a hizmet 
ederken Şimdi de Murat Şahsuvaroğlu, Erzurumspor'a kucak açtı. Kahramanmaraş depremleri sonrası Kazım Karabekir stadyumunda yaşanan çatlaklar ve büyük tehlike arz etmesinden dolayı iç saha müsabakalarını başka illerin stadlarında oynamak zorunda kalan mavi beyazlı takım, Bordumspor maçı sonrası oynayacağı Altay maçı için futbol fedarasyonuna müracaat ederek müsabakanın İstanbulda oynanmasını talep etmişti. TFF'nin talebi kabul etmesinin ardından Kulüp Başkanı Ahmet Dal, İstanbul'da takımın konaklayacağı mekan için 
için Erzurum'lu İş İnsanı ve AK Parti'den 28. dönem İstanbul milletvekili aday adayı olan Murat Şahsuvaroğlu ile görüşerek destek istedi. Başkan Dal'ın talebini hiçbir tereddüt göstermeden kabul eden Şahsuvaroğlu takımın istediği kadar kendi oteli olan Divan Otelde kalabileceğini belirtti. Kulübe gösterdiği bu destekten ötürü camiadan takdir toplayan Şahsuvaroğlu ailesi yine gönülleri fethetti. 
Bu arada Kulüp Başkanı Ahmet Dal Pendik Stadı ile Pendik Spor Kulübü tesislerinin kapılarını Erzurumspora açan Mahmut Türkoğlu'na ayrıca teşekkür etti.