SPOR Haber Girişi : 10 Mayıs 2022 14:19

TFF MAÇLARI CUMARTESİ OYNATACAK

TFF MAÇLARI CUMARTESİ OYNATACAK
TFF Pazar günü oynanacağı daha önce açıklanan 1. lig 37. hafta maçlarının cumartesi günü saat 16:00'da oynanacağını duyurdu

Maçlar cumartesi gününe alındı. 
TFF Pazar günü oynanacağı daha önce açıklanan 1. lig 37. hafta maçlarının cumartesi günü saat 16:00'da oynanacağını duyurdu. 
Süper lig'e çıkma mücadelesi veren ve Play-off7a kalmayı garantileyen Erzurunmspor, Hafta sonu yine bir Başkent ekibi olan Ankara Keçiörengücü takımını Kazım Karabekir stadında konuk edecek. Dünü izinli geçiren Mavi beyazlılar bugünden itibaren bu maçın hazırlıklarına başladı. 
TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI  
Öte yandan Gençlerbirliği ile Pazar günü oynadığı maçın ardından dünü dinlenerek geçiren mavi beyazlı takımda yeni haftanın hazırlıkları başladı. Cumartesi günü  Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara temsilcisiyle tıklım tıklım dolu tribünler önünde maça çıkmayı arzu eden Erzurumspor'lu futbolcular'ın bu beklentisine taraftarın nasıl bir karşılık vereceği ise merakla bekleniyor. 
Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçının ardından son bir maç kalacağını hatırlatarak, “Ondan sonra geriye Play-Off maçları kalacak. Takımımızı bu maçlara tıka basa dolu tribünlerle uğurlamak, moral ve motivasyon açısından büyük fırsat olacak. Bu anlamda taraftarlarımızın desteğini ve ilgisini bekliyoruz” dedi.