SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2021 11:03

TRANSFER LİSTESİ KABARIK AMA...

TRANSFER LİSTESİ KABARIK AMA...
Mavi beyazlı kulüpte sportif direktör Muzaffer Blazer, iç ve dış transferde yoğun bir tempoda çalışırken, liglerin belirsizliği kafaları karıştırdı.
Erzurumspor'da transfer merakı
Mavi beyazlı kulüpte sportif direktör Muzaffer Blazer, iç ve dış transferde yoğun bir tempoda çalışırken, liglerin belirsizliği kafaları karıştırdı. 
B.B Erzurumspor, genç dinamik ve güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Yönetim ve Sportif Direktör Muzaffer Blazer, Play-Off maçlarını mercek altına aldı. Süper Lige dramatik bir şekilde veda eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir yandan ligden düşmenin kaldırılması için mücadele ederken diğer yandan da yeni sezonun planlaması için yoğun bir mesai harcıyor.
Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün yanı sırda Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ile Scout ekibi Uğur Bayarslan ile Serkan Zaimoğlu Play-Off&u mercek altına aldı.
Mavi-beyazlılar, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de oynanan Play-Off maçlarını çok yakından takip  ediyor. Sportif direktör Muzaffer Blazer, " Günlerdir play-off maçlarını takip ediyoruz. Erzurumspor'a transfer etmek istediğimiz oyuncuların büyük bir kısmını belirledik. Ancak Süper ligin yanı sıra diğer liglerde küme düşme olayının kaldırılıp kaldırılmayacağı henüz belli değil. Son günlerde bu konu üzerinde ciddi bir kamuoyu baskısı var. Türkiye Futbol federasyonunun küme düşme konusunda nasıl bir karar vereceğini bizlerde bekliyoruz. Yani Federasyonun vereceği karara göre kadro kurmak istiyoruz. Camiamız desteklerini esirgemesinler. gerçek anlamda başarı için yola çıktık ve bu doğrultuda en iyi kadroyu oluşturarak Erzurumspor'un hak ettiği konuma getirilmesi için uğraş veriyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.