SPOR Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 21:58

YA ŞİMDİ YADA HİÇ!

YA ŞİMDİ YADA HİÇ!
pazar günü izmir'de dananın kuyruğu kopacak. 1. ligde Süper Lige çıkma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, belkide sezonun ön önemli maçına çıkıyor.
Ya Şimdi ya hiç! 
Pazar günü İzmir'de dananın kuyruğu kopacak. 1. ligde Süper Lige çıkma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, belkide sezonun ön önemli maçına çıkıyor. Giresun deplasmanından aldığı galibiyet ile rakibi Adana Demirspor'un da 2 puan kaybettiği haftada yeniden puan sıralamasında 2. sıraya yerleşen mavi beyazlı temsilcimiz, Play-off mücadelesi veren ekiplerden Altay ile İzmir de final gibi bir karşılaşma oynayacak. Giresun maçının ardından Erzurum'a döner dönmez Altay mesaisine başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor haftanın son antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde Altay müsabakasına hazırlanan Mavi Beyazlı futbolcular, zorlu İzmir deplasmanından galibiyet ile dönerek, son hafta oynayacakları Ümraniyespor maçında Süper lige yükselme turunu atmak istiyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, hafta başından beri oyuncuları ile çok yakından ilgilenirken, önemli toplantılarda gerçekleştirdi. oyuncularına bundan önceki maçları unutmalarını ve sadece Altay maçına odaklanmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, "evet bizim açımızdan çok ama çok büyük önem arz eden bir müsabakaya çıkacağız. rakibimiz ise ligin son on maçında hiç mağlup olmamış bir Altay. Rakiplerin ne yapacağı bizi hiç ama hiç ilgilendirmiyor. kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Artık mazeretimiz de yok. kazanmaktan başka şansımızda. oyuncularımız bu bilinç içerisinde hazırlandı. inşallah İzmir deplasmanından üç puan alarak yolumuza bir adım daha yaklaşacağız."dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.