SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 22:44

YAKUTİYE'DEN ÖZGÜR SERT AÇIKLAMASI!

YAKUTİYE'DEN ÖZGÜR SERT AÇIKLAMASI!
Erzurumspor altyapı koordinatörü Tolga Şanbay'ın "bir yıl içinde Türk futboluna kazandırdım" dediği Özgür Sert için yetiştirdiği kulübü Yakutiyespor'dan açıklama yapıldı.
Gerçek emekçiler nihayet ortaya çıktı
Erzurumspor altyapı koordinatörü Tolga Şanbay'ın "bir içinde Türk futboluna kazandırdım" dediği Özgür Sert için yetiştirdiği kulübü Yakutiyespor'dan açıklama yapıldı. 
Erzurum'u bölgesel amatör ligde temsil eden ve özellikle altyapıda başarılı işlere imza atan Yakutiyespor'da Futbol Şube sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. işte Özgür Sert'in gerçek emekçilerinin yaptığı o açıklama: 
"HELE BERİ DUR HOCAAA. BİZ DAHA ÖLMEDİK.
YAV BU NE PİŞKİNLİKDİR..SANA MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATTIRMAYACAZ. EMEK HIRSIZLIĞINA GEREK YOK. DAHA GEÇEN HAFTAYA KADAR YETİŞTİRDİĞİN VE TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDIĞINI İLERİ SÜRDÜĞÜN ÖZGÜR SERT'İN YETİŞTİĞİ TAKIMI BİLMİYORDUN. KENDİ ALT YAPI SPORCUN SANIYORDUN.NE OLDU ŞİMDİ HOCA.. BU TEDİRGİNLİĞİN SEBEBİ NE..YALAN HABER YAPTIRIYORSUN. YOKSA SIRA SANADAMI GELDİ.
ŞİMDİ SİZE ANLATIYORUM. BU ARKADAŞLAR ÖZGÜR SERT'İN YETİŞTİRME BEDELİNİ ALDILAR.. AMA NASIL ALDILAR. ALT YAPI SORUMLUSU ARADI. BAŞKANIM ÖZGÜRÜN YETİŞTİRME BEDELİNİ ALACAZ DİYE.. OLUR DEDİM.. AMA KULUP BAŞKANIMIZLADA GÖRÜŞÜN DEDİM. GÖRÜŞÜLDÜ VE BEDELSİZ OLARAK LİSANS VERİLDİ.
BİRİSİ ARADI BENİ DEDİKİ LİSANSI ALACAZ. BENİ GÖREVLENDİRDİLER.. AMA BENİM İŞİM ÇOK.BEN GELEMIYECEM.. ŞİMDİ SİZİ ARAYACAKLAR.. TAMAM DEDİM.ARAYAN TUNCAY BEY.. ABİ SİZDE EVRAK VARMIŞ ALACAM ALACAM DA İŞİM VAR.. ŞİMDİ SİZİ ARAYACAKLAR.. ONA DA TAMAM DEDİK.. BİRAZ SONRA ARADILAR.ARAYAN SELİM BEY.. ABİ LİSANS VAR GELECEZ. AMA BENİM İŞİM VAR.BİRİNİ YOLLUYORUM ŞİMDİ ARAYACAK. ONA DA TAMAM DEDİK. KOMEDİ BU YA.. BİRAZ SONRA ARADI BİRİ..KAPIDAYIM GELİN LİSANSI VERİN DİYE.. ÇIKDIM KAPIYA OTOBÜSÜN ŞÖFÖRÜ.. BİNDİM ARABAYA BANA DEMEZMİ BASKANIM BUNCA İŞİN İÇİNDE BİZİ BURALARA KADAR GETİRTTİN. İNDİM ARABADAN EVRAĞI VERMİYORUM DEDİM. SONRA GELİP TUNCAY BEY EVRAGİ ALDI. ŞİMDİ SORUYORUM SANA.. EVRAĞINI ŞÖFÖRE ALDIRDIĞIN SPORCUYUMU SEN YETİŞDİRDİN. SENİN İFADENİ SÖYLÜYORUM. BİZZAT BANA DEDİN. ÖZGÜRÜN YETİŞMESİNDE BENİM HİÇ EMEĞİM YOK. EMEK SİZLERİN DİYE. ŞİMDİ NE OLDUDA DEĞİŞİVERDİN.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.