SPOR Haber Girişi : 06 Mart 2022 22:28

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?
Şampiyonluk yolunda ağır yara alan ve ilk 2 için işi mucizelere bırakan Erzurumspor'da Yücel İldiz dönemi de sona ererken, yeni teknik direktör arayışına başlandı.
Erzurumspor'da yeni teknik direktör kim olacak? 
Şampiyonluk yolunda ağır yara alan ve ilk 2 için işi mucizelere bırakan Erzurumspor'da Yücel İldiz dönemi de sona ererken, yeni teknik direktör arayışına başlandı. 
Sezona Erkan Sözeri ile başlayan ve Yücel İldiz ile devam eden Erzurumspor yönetimi, takımın başında altı müsabakaya çıkan ve sadece bir galibiyet alan teknik direktör Yücel İldiz'in de görevine son verdi. Ligin tamamlanmasına 10 hafta kala 9 karşılaşma daha oynayacak olan mavi beyazlılarda yönetim, yeni teknik direktör konusunda araştırmalara başlarken, camiada isimlerde ortaya atılmaya başlandı. Özellikle Erzurumspor'da başarılı işlere imza atan Teknik direktör Mehmet Özdilek ismi bugün gündemden düşmedi. 
Şuan için boşta olan teknik direktörler arasında ise öne çıkan isimler Yalçın Koşukavak, Kemal Özdeş, Samet Aybaba, Bayram Bektaş, Mustafa Reşit Akçay ve birkaç isim var. 
Yönetim ise kalan 9 maçta takıma büyük kattı yapacak isim üzerinde çalışma sergiliyor. Hafta sonu Samsunspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da zorlu karşılaşma öncesi yeni teknik direktör sorununun çözülüp çözülmeyeceği ise merakla bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.