SPOR Haber Girişi : 18 Haziran 2021 23:14

YENİ YÖNETİM KOLLARI SIVADI

YENİ YÖNETİM KOLLARI SIVADI
B.B Erzurumspor'da Ömer Düzgün Başkanlığındaki yeni yönetim hem görev dağılımı hem de iç ve dış transfer için düğmeye bastı.
Yeni yönetim kolları sıvadı
B.B Erzurumspor'da Ömer Düzgün Başkanlığındaki yeni yönetim hem görev dağılımı hem de iç ve dış transfer için düğmeye bastı. 
Dün yapılan genel Kurul ile Erzurumspor'a seçilmiş başkan olarak getirilen Ömer Düzgün ve yeni yönetimi, kulüp tesislerinde bir araya gelerek hem görev dağılımı hem de iç ve dış transfer için toplantı gerçekleştirdi. 
Sportif direktör Muzaffer Bilazer'in günlerde yaptığı çalışmalar ve yönetime sunduğu transfer listesi de yeni yönetimin toplantısında görüşüldü. Sosyal medyada sık sık gündeme gelen dış transferde, özellikle Mustafa Yumlu başta olmak üzere bir çok isim ile görüşmeler son aşamaya geldi. Dış transferde hata yapmak istemeyen Başkan Ömer Düzgün, geçen sezon başı yapılan hatalı transferlerin tekrar edilmemesi noktasında bu kez ince eleyip sık dokuyacak. İç transferde ise şuan için sadece iki isim ön planda. Gerek sportif direktör Muzaffer Bilazer ve gerekse Başkan Ömer Düzgün'ün takımda kalmasını istediği isimlerin başında Osman Çelik ile Oltan karakullukçu geliyor. 
Teknik direktör konusunda da yoğun bir çalışmanın yaşandığı mavi beyazlı kulüpte, hoca sorununun pazartesi gününe kadar çözümlenmesi planlanıyor. 
Bu arada sosyal medyada bazı yabancı oyuncuların Erzurumspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberler ise yönetim tarafından yalanlanırken, bazı menajerlerin bu oyuncularına kulübe teklif ettiğini ancak son kararın teknik heyet ve yönetim tarafından verileceği ifade edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.