SİYASET Haber Girişi : 13 Eylül 2022 22:04

YENİDEN REFAH GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

YENİDEN REFAH GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Yeniden Refah Partisin de Adnan Bozan kolları sıvadı.  Genel Merkez Tarafından İl başkanlığına atanan Adnan Bozan, istişare toplantısında basının karşısına çıktı ve önemli mesajlar verdi. 

Yeniden Refah Partisin de Adnan Bozan kolları sıvadı. 
Genel Merkez Tarafından İl başkanlığına atanan Adnan Bozan, istişare toplantısında basının karşısına çıktı ve önemli mesajlar verdi. 
Yeniden Refah Partisi'nin yeni Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, istişare toplantısı kapsamında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Geçtiğimiz hafta Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın elinden aldığı yetki belgesi ile Erzurum İl Başkanlığına atanan tecrübeli siyasetçi Adnan Bozan, Bugün Erzurum siyasetinde bir ilke imza attı. Hem parti'nin teşkilat mensupları hemde daha önce görev yapmış Kurucu İl Başkanı ve diğer İl başkanlığınıda İstişare toplantısında bir araya getiren Bozan, birlik beraberlik mesajları verdi. Basın mensuplarınında yoğun ilgi gösterdiği yemekli toplantıda ilk konuşmasını yapan Yeniden Refah partisi İl Başkanı Adnan Bozan, Ötekileştirmeden birlik beraberlik içerisinde tüm teşkilatlar ile birlikte hem partileri hemde Erzurum için çalışacaklarını belirtti.  Erzurum'un son yıllarda sürekli göç veren il olduğunu sözlerine ekleyen ve Kenti ortak akılla yönetmek istediklerininin altını çizen  Bozan, "Bütün çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız bizim için çok önemli ve değerlidir. Biz bunlarla istişare yaparak 'Bu şehri daha iyi bir noktaya nasıl getirebiliriz' deyip bunun kavgasını yapacağız. Hiçbir zaman inkarcı bir politika içerisinde olmayacağız. Yapılan hizmetler noktasında hizmet yapan kim olursa olsun 'Allah kendisinden razı olsun' diyeceğiz. Bu konuda da hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız. İnsanlarımızı ötekileştirmeyeceğiz." dedi. İl Başkanı Adnan Bozan'ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak istişare toplantısı yapıldı.