SİYASET Haber Girişi : 27 Aralık 2022 11:57

YENİDEN REFAH GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

YENİDEN REFAH GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
Teşkilatlanma çalışmalarında yoğun bir çalışma sergileyen İl Başkanı Adnan Bozan, Güney ilçelerinden Hınıs'ta ilçe Başkanlığının açılışını yaptı.

Yeniden Refah gücüne güç katıyor. 

Teşkilatlanma çalışmalarında yoğun bir çalışma sergileyen İl Başkanı Adnan Bozan, Güney ilçelerinden Hınıs'ta ilçe Başkanlığının açılışını yaptı.

Yeniden Refah Partisinde İlçe teşkilatlanmaları birer birer oluşturuluyor. Son olarak Aşkale ilçe başkanlığını açan Adnan Bozan Başkanlığındaki İl yönetimi, Güney İlçelerinden Hınıs'ta da önemli bir ismi İlçe Başkanlığına atayarak gücüne güç kattı. Daha önce AK Parti'de siyaset yapan ve İlçenin sevilen isimlerinden biri olan Sezayi Beyaztaş'ı Hınıs İlçe Başkanlığına getiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozan, düzenlenen törenle İlçe Başkanlığınında açılışını gerçekleştirdi. İlginin fazla olduğu açılışta bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Bozan, Yeniden Refah Partisinin her geçen gün büyüdüğünü ve iktidarın en büyük adayı olduğunu söyledi. Teşkilatlanma çalışmalarından halkın kendilerine çok büyük bir ilgi gösterdiğini sözlerine ekleyen Adnan Bozan, " Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Yeniden Refah Partisinin iktidarında insanlarımızın refahı ve huzuru için Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve ekibi hazırladığı projeler ile adil düzeni yeniden inşa edeceğiz. Rahmetli Erbakan hocamızın geçmişte yaptıklarını herkes takdir ediyor. Bizlerde aynı doğrultuda vatandaşlarımızı refaha kavuşturmak için bu yola çıktık. İnşallah Yeniden Refah Partisi iktidarında kötü günleri hep beraber aşacağız"dedi. 

Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe Başkanı Sezayi Beyaztaş ise açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletirken, Yeniden Refah Partisi çatısı altında olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.