SİYASET Haber Girişi : 23 Kasım 2022 12:09

YENİDEN REFAH'IN GÜNEY SEFERBERLİĞİ

YENİDEN REFAH'IN GÜNEY SEFERBERLİĞİ
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı Güney ilçelerinde teşkilatları güçlendirmek adına yoğun bir çalışma başlattı. 

Yeniden Refah'ta Güney seferberliği. 
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı Güney ilçelerinde teşkilatları güçlendirmek adına yoğun bir çalışma başlattı. 
İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra kolları sıvayan ve Erzurum İl teşkilatında ciddi bir çalışam sergileyen İl Başkanı Adnan Bozan Beraberinde Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadık Çat ile birlikte adı gibi çalışıyor. teşkilatlanma noktasında gerek il ve gerekse İlçe başkanlıklarında kongrelere start veren Yeniden Refah partisi Erzurum İl Başkanlığı, sorunlu olan teşkilatlarıda birer birer yeniliyor. Özellikle Güney İlçelerinde yeniden bir yapılanma içerisine girdiklerini ifade eden İl Başkanı Adnan Bozan, "MKYK Üyemiz ve Erzurum Sorumlumuz Sadık Çat ve il teşkilatı olarak haftalardır yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı ilçelerimizde kongreleremizi yaptık. Şimdi güney ilçeleri için harekete geçtik. Gittiğimiz her ilçe ve köylerlerde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve Partimize büyük bir ilgi var. Tekman'da ve Karayazıda vatandaşların bizlere gösterdiği ilgi alaka partimizin iktidara yakınlığını gözler önüne seriyor" dedi. 
Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadık Çat ise, " Erzurum il teşkilatı olarak durmuyoruz. Çünkü Türkiye'nin ve halkın Yeniden Refah'a ihtiyacı var. Bizlerde bu bilinç ile gece gündüz çalışıyoruz. halkımızın bizlere karşı sergilediği sıcak ve samimi karşılama bizleri daha kamçılıyor"diye konuştu.