SPOR Haber Girişi : 21 Mart 2021 21:36

YÖNETİM OLMAYINCA!

YÖNETİM OLMAYINCA!
Büyükşehir belediye Erzurumspor'da yönetim boşluğu ve görevde olan isimlerinde acemilikleri mavi beyazlı kulübe pahalıya mal oldu.
Düzgün yönetim olmayınca! 
Büyükşehir belediye Erzurumspor'da yönetim boşluğu ve görevde olan isimlerinde acemilikleri mavi beyazlı kulübe pahalıya mal oldu. 
Süper ligde taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatmaya devam eden ve daha sezonun bitimine 11 hafta kala üç teknik adam değiştirmek zorunda kalan Erzurumspor'da yönetimin olmaması kulübe çok ciddi zararlar veriyor. Hüseyin Üneş'in istifasının ardından bir çok yöneticide Üneş ile birlikte istifa ederken, Kulübün onursal başkanı da olan Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen, Başkan vekili Ömer Düzgün'ü Başkan olarak atamıştı. Düzgün Başkan olması ile birlikte Teknik direktör değişikliği ardından ise 2. transfer döneminde 12 futbolcunun transfer edilmesi ile ligde kalma adına umutların attığı camiada, son beş haftada alınan kötü sonuçlar sonrası bugün teknik direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı. Tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılması camiada çeşitli tartışmaları da beraberinde getirirken, alınan başarısızlıktaki en büyük etken yönetim boşluğu olarak değerlendirildi. Özellikle  Kulüp Başkanlığına getirildikten sonra ortalarda gözükmeyen ve sadece maçtan maça görülen Ömer Düzgün'ün Trabzonspor maçı sonrasında kameralara yaptığı açıklamalarda acemiliğini gözler önüne sermesi ve Başkanlık görevini kaldıramaması takımdaki kötü gidişatın  baş sebeplerinden biri. Futbolcular üzerinde yeterli disiplini sağlayamaması ve kulüpte Teknik direktör Mesut Bakkal'ı tek yetkili yapması da yine işin bir başka boyutu. Sadece üç kişinin aktif olarak görüldüğü yönetim'de Başkanlık koltuğunu dolduramayan ve alınan kötü sonuçlara rağmen ses bile çıkarmayan Başkan Ömer Düzgün, taraftarların tepkisini çekmeye devam ediyor. Antalya maçında alınan yenilgi sonrası bile futbolculara ödül gibi üç gün izin veren yönetimin bu izin jesti ile kulübün ne kadar içler acısı hale geldiğini gözler önüne serdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.