SPOR Haber Girişi : 07 Haziran 2021 23:49

YÜCELİK'TEN İDDİALARA YANIT!

YÜCELİK'TEN İDDİALARA YANIT!
Erçimsan'ın Erzurumspor'a talip olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Yücelik asılsız iddialara sert çıktı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in geçtiğimiz hafta basın mensuplarına  "Erzurumspor'dan çekiliyoruz" açıklamasının yankıları devam ederken, bugün bir iddia ortaya atıldı. Mavi beyazlı kulübe bugüne kadar desteklerde bulunan  Aşkale Çimento'nun ERÇİMSAN markasıyla Erzurumspor'a talip olmaya hazırlandığı iddiası ortaya atıldı. 
Konu hakkında kendisini arayan basın mensuplarına cevaplar veren  Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, "Böyle bir iddia tamamen hayal ürünüdür. nerden ve kimler tarafından çıkarıldı bilmiyorum ama biz Aşkale Çimento ve Erçimsan olarak zaten gerekli desteği veriyoruz. Son olarak Acun Ilıcalının maddi destek için yaptığı program'da Erzurumspor'a 
500 bin TL destek de bulunduk. Birileri benim ve Erçimsan'ın adını kamuoyuna ezdirmeye çalıştığını anlıyorum. Ancak bu iddiaları ortaya atanlar bizim kulübümüze desteklerimizi görmezden geliyorlar. yazılıp çizilen bu asılsın iddiaların neden ve ne maksatla yapıldığını biliyorum. Beni ve şirketimizi Erzurumspor camiası ile karşı karşıya getirmek isteyen birileri asla emellerine ulaşamayacaklar" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.