SPOR Haber Girişi : 29 Ekim 2020 22:30

YÜRÜ BE TFF KİM TUTAR SENİ!

YÜRÜ BE TFF KİM TUTAR SENİ!
Yıllardan beridir Federasyon Başkanı ve yönetiminde bulunan Boynu kalınlardan Türk futboluna nasıl bir katkı sağlandığı görüyoruz?. Bugün A Milli Futbol takımımızın durumu ve ülke sıralamasında ne halde olduğumuzu da anlatmama gerek yok!
Yürü be TFF kim tutar seni!...
Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu anlatmama gerek yok. 
Yıllardan beridir Federasyon Başkanı ve yönetiminde bulunan Boynu kalınlardan Türk futboluna nasıl bir katkı sağlandığı görüyoruz?. Bugün A Milli Futbol takımımızın durumu ve ülke sıralamasında ne halde olduğumuzu da anlatmama gerek yok!. Bakın Boynu Kalınların yönetiminde olan TFF, özellikle son dönemlerde işi yüzüne gözüne bulaştırmaya başladı. Özellikle ardı ardına istifa furyasının yaşandığı Merkez Hakem Kurulu, başlı başına skandallara imza atıyor. 
Doğu takımlarına karşı sergilediği tavırların apaçık ortada olduğu TFF'de Boynu Kalın idarecilerin ne denli futbolumuza zarar verdiğini çok açık ifade ediyorum. Boynu kalınlar diyorum çünkü bugün Türk futbolunun başında olan Nihat Özdemir'in Türkiye'nin sayılı iş adamlarından ve en zenginlerinden olduğunu bilmeyen yoktur. Ayrıca bu boynu kalın idarecilerin Federasyondan ne kadar maaş aldıklarını da da söylesem belki de tepkiniz daha fazla olur. Neyse bunları bir tarafa bırakalım. 
Geçtiğimiz hafta oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Galatasaray maçındaki hakem rezaletini günlerdir yazıp çiziyoruz. Erzurum düşmanlığını daha net bir şekilde gösteren Arda kardeşler denen kara gömlekli şahıs, Federasyonun ve MHK'nin Erzurum'a bakış açısını daha öncelerin olduğu gibi bir kez daha bize gösterdi. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray'ın hakem yardımı ile aldığı üç puanın spor otoriteleri tarafından nasıl karşılandığını biliyoruz!.
Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in maç sonrası bazı spor kanallarında yaptığı konuşmalar neticesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Üneş'e konuşmalarından dolayı 30 bin TL para cezası verdi. Sebep ne? Sebep neden "eleştiri yapıyorsun"?. Türkiye Futbol Federasyonunun isteği şu! Ne kadar haksızlığa uğrarsanız uğrayın, ne kadar puanlarınız gasp edilirse edilsin, ne kadar hakemler büyük takımları kollayıp korusun, asla çıkıp konuşamazsınız. Konuşsanız dahi çıkıp Federasyonu, MHK'yi ve hakemleri övün?. Evet Başkan Hüseyin Üneş'e verilen bu cezadan ben bunları anladım. Adamlar öyle bir sistem kurmuş ki kimse çıkıp ta haksızlığa ve adeta zulme, ses çıkarmayacak. Böyle bir mantık nerde var yaaa! Canı yanan ve puanları kaybedilen Kulüplerin yöneticileri nasıl hak arayacak?. Acaba biz hatalardan nasıl ders çıkaracağız. Hakemlerin keyfiyatına göre mi takımlar maçlarını oynayacak?. Bir değil, iki değil, üç değil, Erzurumspor'un kaç kez hakkı yendi! Federasyon yönetimi veya MHK Allah aşkına ne yaptınız?. Sadece konuya Erzurumspor olarak ta bakmayalım. Diğer kulüplerinde hakem hatalarından canı yanmıyor mu! Eyy boynu kalın TFF yöneticileri, MHK üyeleri aldığınız o binlerce lira maaşlar var ya inanın boğazınızda kalır. Binlerce kişi futbol sektöründen evini geçindiriyor. Çoluk çocuğunun rızkını kazanıyor. biraz adaletiniz olsun. Özerk'siniz diye, kimse sizin hakkınızda konuşamayacak mı!. hakları gasp edilenler kime derdini anlatacak?. sahi siz ne işe yarayacaksınız!!!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.