SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2022 13:55

ZAMANLAMA YANLIŞ OLDU ÖMER BEY!

ZAMANLAMA YANLIŞ OLDU ÖMER BEY!
Neden hiçbir şeyi beceremiyoruz?  zamanlama yanlış oldu Ömer bey!

Neden hiçbir şeyi beceremiyoruz? 
Erzurumspor'da Süper lig treninin kaçmasının şokunu üzerinden atmaya çalışan camia, dün Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün açıklamaları ile bir şok daha yaşadı. Her ne kadar sözde Erzurumspor taraftarı olduklarını iddia eden birilerinin isteği gerçekleşsede Ömer Başkan "ben artık yokum" dedi.
Aslında Ömer Düzgün bu açıklamayı yaparken kimden ve ne şekilde akıl aldı bilmiyorum ama hem zamanlama hatası yaptı hemde Erzurumspor üzerinden reklam yapmayı sevenlerin önünü iyice açtı. Ortada bir kongre süreci yokken vede yeni sezon hazırlıkları ile ilgili çalışmaların başlaması beklenirken, Başkan Düzgün'ün "artık yokum" demesi işleri arap saçına döndürdü.
Evet zamanlama hatası yapıldı ve bu hata dilerim Erzurumspor'a pahalıya mal olmaz. Diğer kulüpler harıl harıl tranfserlerini yaparken, üstelik Erzurumspor'un büyük sorunlarıda varken birden bire ortaya çıkıp "bırakıyorum" denmesi kulübün geleceği açısından problemleri dahada artırdı.  
İşin en ilginç yanı ne biliyormusunuz, Ömer Düzgün'un bu kararı almasına rağmen henüz kongre ile ilgili hiçbir gelişmenin olmaması!  
Madem görevi bırakma kararı alındı o zaman kongre tarihinin de belli olması gerekmiyor muydu. Yani yönetim kurulunda veya Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile yapılan toplantıda bu gelişmeler ele alındıysa o zaman neden kongre tarihi belirlenmedi!
Başkan Düzgün'e basın toplantısında sorduk "kongre ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz" diye. "onu Mehmet Sekmen Belirleyecek" cevabı verilince kafamız iyice karıştı!.   
Takımın 20 haziran tarihine kadar oluşturulup kampa alınması beklenirken, birden bire Yönetimsel sorun ortaya çıktı. Zamanlama hatası bu oldu zaten. Başkan Ömer Düzgün'ün Dün akşam üzeri yapılan basın toplantısının ardından sosyal medyada birden bire kiralık kalemler tarafından Başkan adayı olacaklarının isimleri birer birer yazılıp çizilmeye başlandı. Ömer Düzgün Başkanlığındaki yönetimin Başarılı veya başarısız olduğunu artık tartışmanın veya yazıp çizmenin hiçbir anlamı ve manası yok. Çünkü iş işten geçti.
YEDEK LASTİKLER!!!
Gelelim şimdi yedek lastiklere! Ömer Düzgün’ün göreve devam etmeyeceği yönündeki kararını açıklamasının hemen ardından bazıları hemen harekete geçti. Kimi yandaş çevreleri kullanarak sosyal medyada isimlerini dolaştırmaya başladılar bile. 
Önce bazı isimlere dönüp bakıyorum sonra kulübe bakıyorum da, yani Erzurumspor da bu kadar vizyonsuz ismi hak etmiyor!
Lokmacısı var dökmecisi var, su seveni var, deniz kenarında kıyıcısı var, hatta ve hatta kimi sosyal medya maymunları bile var kulübü yönetmek isteyenlerin arasında. Onlara demek istiyorum ki, canınız sıkılıyorsa gidin kumda oynayın, çapınıza göre iş tutun ve bedeninize göre gömlek arayın kendinize. Ortada Süper Lig görmüş bir futbol kulübü var, şehir tiyatrosu değil. Bu yüzden gidin de kendinize daha uygun roller arayın. Çünkü elimizde yeterince “kötü oğlan” karakteri var zaten.