SPOR Haber Girişi : 17 Aralık 2020 13:30

ZORU KOLAYI YOK YETER Kİ İNANIN!

ZORU KOLAYI YOK YETER Kİ İNANIN!
Ziraat Türkiye Kupasında Esenler Erokspor'u 5 - 1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek kupada son 16'ya kalan mavi beyazlılarda gözler pazar günü deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi
B.B. Erzurumspor lige döndü. 
Ziraat Türkiye Kupasında Esenler Erokspor'u 5 - 1 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek kupada son 16'ya kalan mavi beyazlılarda gözler pazar  günü deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. 
Süper Ligde aldığı başarısız sonuçlar ile hüsran yaratan Ziraat Türkiye Kupasında ise rakiplerini mağlup ederek son 16 turuna yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü Süper ligin 13. haftasında Beşiktaş ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. 
Süper ligde tam 9 haftadır galibiyete hasret kalan ve bir türlü şeytanın bacağını kıramayan Mavi Beyazlılarda 3 hafta önce Teknik direktör Mehmet Özdilek ve hafta başında 'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş istifa etmişlerdi. As Başkan Ömer Düzgün'ün Başkanlığa getirilmesinin ardından dün Ziraat Türkiye Kupasında Esenler Erok'u Kazım Karabekir Stadında konuk eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rakibini 5 - 1 gibi farklı bir skor ile yenerek hem kupada son 16'ya kaldı hemde moral bulmuş oldu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Cimşir, Kupada yakaladıkları başarıyı lige de yansıtmak istediklerini ve çok çalışarak bunu başaracaklarını ifade etti. pazar günü İstanbul deplasmanında ligin şampiyon adaylarından biri olan Beşiktaş7a konuk olacaklarını sözlerine ekleyen genç teknik adam, Beşiktaş maçında puan veya puanlar almak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini bildirdi. 
Yarın son antrenmanı yaptıktan sonra cumartesi günü deplasman için İstanbul'a gidecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, Petrus Boumal dışında eksik bulunmuyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.