YAŞAM Haber Girişi : 22 Temmuz 2020 10:44

10 YIL SONRA ASFALTLANDI!

10 YIL SONRA ASFALTLANDI!
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kentsel dönüşüm kapsamında bulunuyor diye neredeyse yolları bile unutulan Leblebici Yokuşu’na el attı.
Yakutiye’de hizmette sınır yok!
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kentsel dönüşüm kapsamında bulunuyor diye neredeyse yolları bile unutulan Leblebici Yokuşu’na el attı. Sokakların ve tüm yollarının baştan aşağı asfaltlandığı Leblebici Yokuşu’nda, hem ulaşım kolaylaştı, hem de yüzler yeniden güldü. Leblebici Yokuşu diye adlandırılan bölgede ikamet eden vatandaşlar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’dan bir süre önce asfalt istediklerini ve bu isteklerinin anında yerine geldiğini ifade ederek, “Başkandan asfalt istemiştik ama açıkçası hiç ümidimiz yoktu. Çünkü önceki dönemde de böyle bir beklenti içerisine girmiştik, yapacağız demiş ama yapmamışlardı. Bu kez kapımızın önünde asfalt ekiplerini görünce doğrusu çok şaşırdık” dediler. Asfalt çalışmalarını yerinde gözlemleyen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, insanın nerede yaşıyorsa yaşasın hizmet alma hakkının bulunduğunu belirterek, “Biz vatandaşımızın işte bu hakkını teslim ediyoruz” dedi.
DAĞ MAHALLESİ İÇİN DE SEFERBER OLMUŞTU
Geçtiğimiz yıl da Dağ Mahallesi, Mecidiye ve Aziziye gibi semtlerde asfalt seferberliği başlatan Başkan Uçar, kentsel dönüşüm alanı ilan edildiği için üstyapı hizmetlerinden neredeyse tamamen mahrum kalan bölgelere son derece nitelikli bir asfalt ulaştırmıştı. Başkan Uçar, bu yaklaşımıyla Erzurum’un varoşları diye tabir edilen semtlerle arasında gönül köprüsü kurarken, Yakutiye sakinlerinden de tam not almış oldu. Uçar’ın bu yıl da Leblebici Yokuşu diye bilinen Palandöken Mahallesi’nde yürütülmesi talimatını verdiği asfaltlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, semt sakinleri Uçar’a gece-gündüz dua ediyor.
EN SON ASFALTI 10 YIL ÖNCE GÖRMÜŞLER
Semtlerine en son 10 yıl önce asfalt atıldığını hatırlatan vatandaşlar, “Yollarımız köstebek yuvasına dönmüştü, toz ve topraktan geçilmiyordu. Asfalt istediğimizde de, buraların sürekli kentsel dönüşüm kapsamında olduğu ve yıkılacağı ifade ediliyordu. Ama Başkan Uçar sayesinde gördük ki, hizmetin bahanesi olmuyor. İnsana hizmet etmek isteyen her şart ve her koşulda bu hizmeti veriyor” diye konuştular.
Öte yandan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ise, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “İnsanımızın mutluluğu için biz her türlü zorluğun üstesinden gelmeye razıyız. Yeter ki, benim hemşehrilerim hoşnut olsun, yeter ki onlar  mutlu olsun” ifadelerini kullandı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.