SPOR Haber Girişi : 22 Ocak 2021 12:38

2 OYUNCU HARİÇ, TAKIM ÜÇ GÜN İZNE ÇIKTI!

2 OYUNCU HARİÇ, TAKIM ÜÇ GÜN İZNE ÇIKTI!
Süper ligde ilk yarının son hafta maçlarını Bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına üç gün izin verdi. 2 Oyuncu ise bu izinden faydalanamayacak
Dadaş dinlenmeye çekildi!
Süper ligde ilk yarının son hafta maçlarını Bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına üç gün izin verdi. 
Süper ligde ilk yarının son hafta karşılaşmaları yarın oynanacak olan Gençlerbirliği Trabzonspor maçı ile başlayacak. 21. hafta maçlarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise haftayı bay olarak geçirecek. Dün oynanan müsabakada Alanyaspor ile 1 - 1 berabere kalan Mavi beyazlılarda karşılaşma sonrası Teknik direktör Mesut Bakkal, on günlük ara nedeniyle futbolcularına 3 gün izin verdi. Pazartesi gününe kadar tatil yapacak olan Erzurumspor'lu futbolcular, hafta başında yeniden kulüp tesislerinde toplanarak ligin 2. yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına start verecek. 
Bu arada teknik direktör Mesut bakkal takıma üç günlük izin verirken, bu izinlerden iki oyuncu yararlanamayacak. 5 ocak tarihinde başlayan 2. transfer döneminde takıma dahil edilen Brahim Darri ve önceki gün yarım sezonluk sözleşme imzalayan El Kabir, diğer oyuncular izindeyken, kulüp tesislerinde antrenörler eşliğinde antrenman yapacak. Darri ve El Kabir'in antrenman eksikliği nedeniyle teknik direktör Mesut bakkal tarafından hazırlanan özel bir program çerçevesinde çalışacağı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.