SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2021 13:25

ACABA BUNA NE DİYECEKLER?

ACABA BUNA NE DİYECEKLER?
Gerek Süper Lig ve gerekse 1. Lig müsabakalarında Erzurum'un iklim şartlarını eleştiren ve şikayetçi olanların, bugün itibariyle çekilen bu fotoğrafa nasıl bir yorum yapacakları merak konusu oldu.
Gerek Süper Lig ve gerekse 1. Lig müsabakalarında Erzurum'un iklim şartlarını eleştiren ve şikayetçi olanların, bugün itibariyle çekilen bu fotoğrafa nasıl bir yorum yapacakları merak konusu oldu. Yayıncı kuruluş başta olmak üzere, takımlar, teknik heyetler, yöneticiler ve spor yorumcuları kış aylarında soğuk hava ve zeminden dolayı dillerinden düşürmedikleri Erzurum’u buldukları her fırsatta eleştiriyor ve olumsuz bir algı oluşturuyorlardı. İstanbul'da yağan yoğun kar yağışı sonrası Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı karlarla kaplanırken, Kazım Karabekir Stadyumu’nda ise, alttan ısıtma sistemi sayesinde en küçük bir kar tabakası bile bulunmuyor. Erzurumsporlu taraftarlar, “Futbol için iklim farketmez, mevsim farketmez. Önemli olan olumsuz hava koşullarına karşı alınacak tedbirlerdir. Erzurum bu anlamda büyük bir hassasiyet gösterirken, ne yazık ki medyada Erzurum’la ilgili olarak sürekli olumsuz bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Aynı zihniyet Kasımpaşa Stadı’ndaki bu görüntü için ne diyecek acaba?” diye sordular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.