SPOR Haber Girişi : 17 Ocak 2021 20:49

DADAŞ YENİ TRANSFERLERİ İLE GİTTİ!

DADAŞ YENİ TRANSFERLERİ İLE  GİTTİ!
Süper ligin 19.hafta müsabakalarında İstanbul'da Kasımpaşa'ya konuk olacak olan mavi beyazlı ekip, bugün son çalışmasını yaptı ve uçak ile İstanbul'a gitti.
B.B. Erzurumspor Kasımpaşa maçına 4 eksik ile gitti!
Süper ligin 19. hafta müsabakalarında İstanbul'da Kasımpaşa'ya konuk olacak olan mavi beyazlı ekip, bugün son çalışmasını yaptı ve uçak ile İstanbul'a gitti. 
Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Alanyaspor a mağlup olarak kupadan elenen ve lige odaklanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın saat 19:00'da Kasımpaşa'ya konuk olacak. Alanya maçının ardından Erzurum'da hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar bugün kulüp tesislerinde son çalışmayı yaptı ve öğlenden sonra uçakla İstanbul deplasmanına gitti. Kafilede yeni transferler, kaleci Szumski, Da Costa, Omolo, Brahim Darri ve  Aatif Chahechouhe'da dahil edildi. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın Yeni transferleri yarınki maçta oynatıp oynatmayacağı merakla beklenirken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Sakatlığı bulunan Obertan, kart cezalısı Osman çelik, formsuz olan Arturo Mina ve Sadiku Kasımpaşa kafilesine  alınmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.