YAŞAM Haber Girişi : 17 Ocak 2021 19:22

KAMİL AYDIN'IN ANNE ACISI

KAMİL AYDIN'IN ANNE ACISI
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın annesi Hacı Zülfiye Aydın, koronavirüsten hayatını kaybetti.
Kamil Aydın’ın Anne Acısı
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın annesi Hacı Zülfiye Aydın, koronavirüsten hayatını kaybetti. Kendisi de hastanede kovit tedavisi gören Aydın, annesinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir masaj paylaştı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın annesi Hacı Zülfiye Aydın, bir süredir Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Aydın’ın cenazesi sabah saatlerinde Erzurum’a getirilerek öğlen namazına müteakiben asri mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  Cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, MHP İl Başkanı Naim Karataş, sendika ve STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kendisi de koronavirüs Ankara’da tedavisi gören MHP Milletvekili Kamil Aydın, rahatsızlığı nedeni ile annesinin cenazesine katılamadı. Sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayan Aydın, “Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır ( Fe inne meal üsri yüsra)”. Annemin aylardır çektiği acıları rahmetiyle kolaylaştıran Allah’a hamd olsun. Cennet hatunu olasın inşallah” ifadelerini kullandı.
Habergen.net  olarak Hacı Zülfiye Aydın’a Allahtan rahmet, başta Kamil Aydın olmak üzere ailesine baş sağlığı dileriz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.