SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2021 11:19

ADI ERZURUM'UN TADI ONLARIN!

ADI ERZURUM'UN TADI ONLARIN!
Stadın yolunu bilmezler Erzurumspor'u dillerine dolarlar!
Erzurum’un ve Türkiye’nin dört bir yanındaki mavi beyaz renklere sevdalı Dadaşların göz ağrısı olan Erzurumspor, siyasi prim yapmaya çalışan siyasetçilerin de ilgi odağı haline geldi. Takımı desteklemek için tribünlere bir kez bile ayak basmamış olan kimi siyasetçiler, Erzurumspor’un içinde bulunduğu sancılı süreçleri fırsata dönüştürüp yine tribünlere oynamayı seçtiler. 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Kasımpaşa ile ilgili yaptığı başvuruyu reddedip, talimatlarda değişiklik yapması, ardından da Kasımpaşa’nın “yönetici” olarak gösterdiği Şenol Can ile yollarını ayırması tepkilere neden olmuştu. TFF'nin kendi suçunu hiçe sayarak Erzurumspor'a karşı sergilediği anlamsız tavır da camiada yine büyük tepki çekti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından herkes birilerinden medet umarken, bazı siyasi partilerin milletvekili ve il başkanları, gündem Erzurumspor olunca yeniden boy göstermeye başladı. 
UYAN DA, BALIĞA GİDELİM… 
İşte bu siyasetçilerden birisi İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, diğeri ise Memleket Partisi İl Başkanı Serhatcan Eş… 
Bugüne kadar kulübe tek kuruş bağışları olmamış ve hatta bir tek formasını bile almamış olan, ancak kendisine hediye edilen forma ve atkılarla boy-boy fotoğraflar paylaşan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yine bir paylaşım daha yaptı. 
Cinisli, "Erzurumspor için kenetlenme zamanı" tarzında göstermelik bir açıklama yaptı. Gerek geçtiğimiz sezon ve gerekse bu sezon hakem hataları başta olmak üzere TFF'nin mavi beyazlı kulübe karşı takındığı tavrı görmezden gelen ve şimdilerde sırf gündemde kalmak adına Erzurumspor'u diline dolayan Cinisli'nin bu tavrı, spor camiasında "uyan da balığa gidelim!" yorumlarına neden oldu. 
STADIN YOLUNU BİLMEZ AMA...
Siyasete Erzurumspor'u malzeme edenlerden bir diğer isim de Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş! 
Bugüne kadar bırakın Erzurumspor maçlarına gitmeyi stadın yolunu dahi bilmeyen Serhatcan Eş, daha önce yaptığı gafları unutmuş olacak ki, gündemine yine Erzurumspor'u aldı. Daha bundan iki ay öncesine kadar katıldığı bir televizyon programında Erzurumspor'u hala Süper Lig’de sanan Memleket Partisi’nin acemi İl Başkanı, TFF'nin Kasımpaşa ile ilgili olarak yapılan başvuruya verdiği kararın üzerine de atlayarak kulüp üzerinden siyaset yapmaya başladı. Erzurumsporlu taraftarlar ise, gerek İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli ve gerekse Memleket Partili İl Başkanı Serhatcan Eş'e tepki göstererek, "Geçen hafta bu takımda parasızlık yüzünden oyuncuların lisansları çıkarılamıyordu. Erzurumspor'u dillerine dolayarak siyasi malzeme yapanlar acaba kulübe kaç kuruş katkı sağladılar? Birilerinin akıl vermesi ile Erzurumspor üzerinden ucuz siyaset yapmasınlar" diyerek, tepkileri dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.