SPOR Haber Girişi : 02 Mart 2022 09:57

AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR

AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR
Evinde şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakibi MKE Ankaragücü’ne 1-0 kaybederek ilk iki için büyük darbe alan Erzurumspor, taraftarın olumsuz eleştirileri ve stadyuma verdiği zarar ile ağır bir tahribatın ortaya çıkmasına neden oldu.
Spor Toto 1. Ligde 27. Haftanın en önemli karşılaşmasında MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor’da ağızları bıçak açmıyor.
Yusuf Abdioğlu’nun kafa golü ile Başkent temsilcisine boyun eğen mavi-beyazlılar ilk iki için büyük yara alırken, müsabakanın sonunda ise ağır bir tahribatla karşılaştı.
Yönetim ne yapacak?
Sezon başından beri maddi krizi çözmek için büyük fedakarlıklar yapan ve önemli bir maddi kaynak oluşturan başta kulüp başkanı Ömer Düzgün ile yönetici arkadaşları tribünlerin ‘İstifa’ bağırmalarına karşı nasıl bir reaksiyon göstereceği esrarını koruyor.
Sekmen’in tavrı merak konusu
Göreve geldiği günden beri Erzurum’da spora çağ atlatan ve Erzurumspor’a da üst üste şampiyonluklar ve iki kez de Süper Lig gururu yaşatan Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bu süreçte nasıl bir tavır ortaya koyacağı merak konusu oldu. BB Erzurumspor’da dört şampiyonluk yaşayan Belediye Başkanı olarak tarihe geçen Sekmen’in bu sezon da takım Süper Ligin eşine gelmişken taraftarın ‘Sekmen İstifa’ tezahüratlarına karşı nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.
Koltuk kırmak taraftarlığa yakışmaz!
BB Erzurumspor’un, MKE Ankaragücü’ne 1-0 kaybettiği maçta, takımı desteklemek ve motive etmek yerine bazı kendini bilmez taraftarların stadyumun koltuklarını kırarak sahaya fırlatması, taraftarlığa yakışmadı. Zaten Erzurumspor’un gerçek sağduyulu taraftarları da holiganların yaptığı bu çirkin hareketi tasvip etmiyor. Taraftarlar, “Bizler mağlubiyete üzüldük, ama bazı taraftarların koltukları kırmasına ve devlet malına zarar vermesine daha çok üzüldük” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.