YAŞAM Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 11:02

AYIPTIR AYIP, MASKENİ TAK!

AYIPTIR AYIP, MASKENİ TAK!
Aylardır tüm dünyada etkisin sürdüren Koronavirüs salgını insanların hayatında tehlike oluşturmaya devam ederken, birilerinin halen daha bu salgını hafife alması ve yapılan uyarılara gerekli hassasiyeti göstermemesi tepkileri artırıyor.
Duyarlı vatandaş'tan anlamlı afiş! 
Aylardır tüm dünyada etkisin sürdüren Koronavirüs salgını insanların hayatında tehlike oluşturmaya devam ederken, birilerinin halen daha bu salgını hafife alması ve yapılan uyarılara gerekli hassasiyeti göstermemesi tepkileri artırıyor. Özellikle son zamanlarda Erzurum'da vaka sayılarının artması ile yetkililer sık sık Maske, Sosyal Mesafe ve temizlik konusunda uyarılar yaparken, bazı duyarsız vatandaşların halen daha birşey yokmuş gibi davranması ve kurallara uymaması dikkatlerden kaçmıyor. sorumsuz kişilerin bırakın sosyal mesafeyi maske bile takmaması gözlerden kaçmazken, toplum sağlığını tehlikeye atıyor. yaşanan bu tablo karşısında salgınla mücadele noktasında duyarlı olan bazı vatandaşlar ise uyarı ve ikazlar için değişik yöntemlere baş vurmak zorunda kalıyor. işte bunlardan biride Erzurum'lu Turgut Erinkarlı. 
Erinkarlı, yazdığı afişi otobüs duraklarına yapıştırarak maske takmayanları uyardı.
“Ey insanlar, maske takmayarak ölüme ferman mı okuyorsun. Kendini düşünmüyorsan, evindeki insanları düşün. Ayıptır ayıp, ayıp. Maskeni tak “ şeklinde yazılar yazan Turgut Erinkarlı’nın bu davranışı diğer vatandaşların da takdirini gördü. Vatandaşlar maske takmayanların herkes tarafından uyarılması gerektiğini söylediler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.