SPOR Haber Girişi : 05 Ocak 2021 12:25

B.B.ERZURUMSPOR 3 EKSİK İLE GİTTİ!

B.B.ERZURUMSPOR 3 EKSİK İLE GİTTİ!
Yarın süper ligin 17. hafta maçlarında deplasmanda Başakşehire konuk olacak olan mavi beyazlı takım, bugün uçak ile İstanbul'a gitti. Kart cezalısının bulunmadığı ekipte 3 oyuncu sakatlıklarından dolayı kadroya alınmadı.
B.B. Erzurumspor 3 eksik ile İstanbul'a gitti. 
Yarın süper ligin 17. hafta maçlarında deplasmanda Başakşehire konuk olacak olan mavi beyazlı takım, bugün uçak ile İstanbul'a gitti. Kart cezalısının bulunmadığı ekipte 3 oyuncu sakatlıklarından dolayı kadroya alınmadı. 
teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyet, Kazım Karabekir stadında oynadığı maçta ise Gaziantepden beraberlik alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Başakşehir deplasmanından da puan veya puanlar almak istiyor. Pazar gününden itibaren Bu maçın hazırlıklarına başlayan mavi beyazlılar, bugün sabah saatlerinde uçak ile İstanbul deplasmanına gitti. Morallerin üst seviyede olduğu Erzurumspor'da Teknik direktör Mesut Bakkal, sakatlıklarından dolayı, Mina, Sadiku ve Hamroun'u kadroya almadı. Babasının rahatsızlığından dolayı Ülkesine giden ve dün akşam dönen Mina ise Denizlispor maçında sakatlanan Sadiku'nun doktor kontrolünde tedavileri devam ederken, gitmek için fırsat kollayan ve "sakatım" diyerek antrenmanlara çıkmayan Hamroun Erzurum'da kaldı. 
Teknik direktör Mesut Bakkal, yine çok zor bir maça daha çıkacaklarını belirterek, "başakşehirinde bizimde dururumuz ortada. iki takımında puana ihtiyacı var. rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. biz kendi işimize bakıp, sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. oyuncu ekibim inançlı ve maça motive olmuş durumda. inşallah arzu ettiğimiz puan veya puanları alarak hafta son oynayacağımız Fenerbahçe maçına daha moralli çıkacağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.