SPOR Haber Girişi : 01 Aralık 2020 10:53

B.B. ERZURUMSPOR'DA HÜSEYİN CİMŞİR İSMİ AĞIRLIKTA!

B.B. ERZURUMSPOR'DA HÜSEYİN CİMŞİR İSMİ AĞIRLIKTA!
Teknik direktör arayışlarına devam eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Hüseyin Cimşir ismi öne çıktı!
Gözler Yönetim'de! 
Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları devam ediyor. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, süreçle ilgili olarak ser verip sır vermezken, kulislerden sızan bilgilere göre; çok sayıda teknik direktör ile temasa geçildiği ve Hüseyin Cimşir isminin ağırlık kazandığı ileri sürülüyor. 
Antalyaspor maçı sonrasında Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in yönetime istifasını sunması ve yönetiminin de kabul etmesi ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da şimdi yeni teknik direktör arayışları başladı. 
Dün itibari ile Bayram Bektaş, Hikmet Karaman ve Mehmet Altıparmak Ünal Karaman, Mustafa
Reşit Akçay, Hüseyin Cimşir, Tamer Tuna, Bülent Korkmaz, Aykut Kocaman ve daha birçok teknik direktör ile temasa geçen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Sadece Aykut Kocaman'dan red cevabı alırken, Kocaman'ın pandemi döneminde takım çalıştırmayı düşünmediğini ilettiği öğrenildi. Yeni teknik direktör konusunda yoğun bir mesai harcayan Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, yapılan görüşmeler hakkında şimdilik bir açıklama yapmazken, listede olan çok sayıda teknik direktör arasında Hüseyin Cimşir isminin ağırlık kazandığı gelen bilgiler arasında. Özellikle Hüseyin Cimşir'in Trabzonspor'daki istikrarının göz önüne alındığı ve Erzurumspor'da da başarılı olabilecek bir isim olduğu ileri sürülüyor. Başkan Hüseyin Üneş ise şimdilik görüşmelerin devam ettiğini ve en kısa sürede kulübe başarıya taşıyacak bir teknik direktör ile sözleşme imzalayacaklarını bildirdi. Başkan Üneş, Hüseyin Cimşir'in isminin ağırlık kazandığı yönündeki sorulara ise "hayırlısı neden olmasın" diyerek cevap verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.