SPOR Haber Girişi : 18 Aralık 2020 19:56

B.B ERZURUMSPOR'DA NİHAYET BİRİ GÖZDAĞI VERDİ!

B.B ERZURUMSPOR'DA NİHAYET BİRİ GÖZDAĞI VERDİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik direktör Hüseyin Cimşir, önemli açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktör Hüseyin Cimşir net konuştu. 
Beşiktaş deplasmanı öncesinde basın toplantısında kameraların karşısına geçen BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, “Beşiktaş şampiyon adayları arasında yer alan bir takım ama biz oraya beyaz bayrak açmaya ve teslim olmaya gitmiyoruz” dedi. Çimşir, ikinci yarıda yola aidiyet duygusu hissetmeyenlerle devam etmeyeceklerini söyledi.
Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Pazar akşamı saat 19:00’da deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.
Antrenmandan önce kameraların karşısına geçen genç teknik adam, Beşiktaş, karşısına teslim olmak için çıkmayacaklarını söyledi. Çimşir, “Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulüplerinden biri. Şampiyonluğa oynayan bir takım. Ama bizde Erzurumspor’uz. Sahaya beyaz bayrak atmaya çıkmayacağız. Rakibimize teslim olmayacağız” dedi.
Futbolcularımı yakından tanımaya çalışıyorum
Mavi-beyazlı ekibin Teknik Patronu Hüseyin Çimşir, göreve geldiği 15 gün içerisinde biri Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere, Mavi-beyazlıların başında dört müsabakaya çıktığını hatırlattı.
Çimşir, “Bu süre içinde Çarşamba-Pazar maç oynadık. Yolculuklar falan derken, oyuncularımla yeteri kadar antrenman yapamadık. Ben buraya gelmeden önce bu futbolcuları tanıyordum. Ama onların içine girdim, şimdi onları daha yakından tanımaya çalışıyorum. Bu süreçte geri dönüş aldığımız oyuncular da oldu, geri bildirim alamadığımız futbolculara da tanık olduk” diye konuştu.
Tabi ki, transfer yapacağız
Dadaşların Teknik Patronu Hüseyin Çimşir, “Buraya Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve eski başkanımız Hüseyin Üneş’in teklifiyle geldim. Şimdi ki başkanımız Ömer Düzgün de bu süreçte önemli rol oynadı. Eski başkanımıza bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Göreve geldiğim günden beri Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve şu anki kulüp başkanımız Ömer Düzgün hep yanımda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi ki, ara transfer döneminde takviyeler olacaktır. Ama bu sadece benim dememle olmayacak. Tüm yetkili ve ilgililerle birlikte bir kadro mühendisliği yapıp, bu süreci birlikte yöneteceğiz. Şunu net bir şekilde söylüyorum Erzurumspor konusunda aidiyet duygusu hissetmeyen oyuncularla kesinlikle ikinci yarıda yolumuza devam etmeyeceği” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.