SPOR Haber Girişi : 18 Aralık 2020 11:46

TRANSFER ÇALIŞMALARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ!

TRANSFER ÇALIŞMALARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, takıma takviye transfer konusunda çalışmalara başladıklarını bildirdi.
Takviye transferi konusunda start verildi. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, takıma takviye transfer konusunda çalışmalara başladıklarını bildirdi.
5 Ocak tarihinde başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi, yeni Başkan Ömer Düzgün, taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Süper ligde aldığı kötü sonuçlar ile ligin alt sıralarında yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor da Hüseyin Üneş'in istifası sonrası Başkanlık koltuğuna oturan Ömer Düzgün, takıma takviye transfer için kolları sıvadı. Sosyal Medya'da bazı asılsın iddiaların yazılıp çizilmesinden rahatsız olan Başkan Düzgün, "takımımızın durumunu biliyoruz. eksik bölgelere transfer konusunda çalışmalarımızı başlattık. İmza attırmadan hiçbir oyuncunun ismini lanse etmeyeceğiz. Çünkü o kadar bilgi kirliliği yaşanıyor ki, bizler bu bilgi kirliliğini yayanlar ile başa çıkamıyoruz. Sosyal Medya'da her gün bir şeyler yazılıp çiziliyor. Kulübümüzün resmi organlarından açıklama yapılmadığı sürece taraftarlarımızın ve camiamızın bu asılsız söylemlere inanmamasını istiyoruz. Transfer tabi ki yapacağız ve istişareler neticesinde çalışmalarımıza başladık. hedefimiz belli zaten. Kötü sonuçları ortadan kaldırmak ve takımımızı düşme potasından uzaklaştırmak. bu noktada şimdiden yoğun bir mesai içiresine girdik. Erzurumspor taraftarlarının içi rahat olsun. Takımımıza katkı sağlayacak ve büyük Erzurumspora  layık transferler yapmak istiyoruz." dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.